2777
2789
عنوان

چاق نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 56 پست
میگن عرق شاطره ام خوبه من یه مدت خوردم اون چن وقتو اسهال بودمحالا نمیدونم چرا!

عزیزم سرخود مصرف نکن شاطره طبعش گرمه اگه بدنتون صفرا داشته باشه یا کبدت گرم باشه بدتز میشی و اسهال میری

ساتره با کاسنی باید بخوری که طبعشن معتدل بشه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سرخود مصرف نکن شاطره طبعش گرمه اگه بدنتون صفرا داشته باشه یا کبدت گرم باشه بدتز میشی و اسهال م ...

ترکیبی بود

دارچین،شاطره،نعنا،زنیان،پونه،آویشن

اینا باهم معتدل نمیشع ترکیبشون؟

ترکیبی بوددارچین،شاطره،نعنا،زنیان،پونه،آویشناینا باهم معتدل نمیشع ترکیبشون؟

بیشتر گرمه

اینارو دادن برای سردی معدع؟

پس کبدتم چی؟ پدر کبد درمیاد که اگه گرم باشه

واسه همون میگیم اول زبانشناسی و بررسی  طبع و مزاج کلیه اندامهای بدن صورت بگیره و بعد اصلاح مزاج و پاکسازی انجام بشه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بیشتر گرمهاینارو دادن برای سردی معدع؟پس کبدتم چی؟ پدر کبد درمیاد که اگه گرم باشهواسه همون میگیم اول ...

یاخدااا پس نمیخورم دیگه

همون بارهنگ و نعنا رو میخورم

معده م خیلی زود حساسیت نشون میده به غذا 

یاخدااا پس نمیخورم دیگههمون بارهنگ و نعنا رو میخورممعده م خیلی زود حساسیت نشون میده به غذا

آره عزیزم همزمان باید هم معدتون گرم بشه هم کبدتون خنک و پاکسازی هم یبوست هم استرس

کلا یه اصلاح مزاج لازمید

عزیز من‌نمیدونم کورتون داره یا نهمن یه قوطی گرفتم نصفشو خوردم و به وزنی که میخواستم رسیدم بعدم که نخ ...

ببین این ویژگی ها ک میگم داشت؟

وقتی روزای اول خوردی احساس خواب‌آلودگی داشتی و بیحالی؟ یهویی اشتهات چند برابر شد ؟

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

قرص شیکیروئیدین خوردی؟شربت راسیپ چی؟

ن نخوردم میگن تاثیر نداره برا آدمایی ک لاغری ژنتیکی دارن بنظرت بخرم قرص شیکوریدینو؟ شربت راسیپم همون سیپروهپتادین هست ک دارم قرصشو میخورم اثری ندیدم ازش دارم لاغر میشم 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

ببین این ویژگی ها ک میگم داشت؟وقتی روزای اول خوردی احساس خواب‌آلودگی داشتی و بیحالی؟ یهویی اشتهات چن ...

خواب آلودگی نه

اشتها اره زیاد شد

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷