2777
2789
افرین قالبتون خیلی قشنگه من امروزم قالبای که خریدم به قشنگی مال شما نیست  تو برنامه سرآشپز پاپ ...

ممنونم

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پریشب گذاشته بودم  بعد اینکه عضو برنانه سر آشپز پاپیون شدم رو عکسام اسم میزنم اگه سرچ کنید بیا ...

سرچ کنم فاطمه علیزاده؟تو سراشپز پاپیون؟

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸
پریشب گذاشته بودم  بعد اینکه عضو برنانه سر آشپز پاپیون شدم رو عکسام اسم میزنم اگه سرچ کنید بیا ...

تونسی عکس خورشتتم بذار ببینم😊

ببخشید طرز تهیه تهچین رو هر وقت تونستین میزارین؟تا حالا درست نکردم مشابهش رو پختم اما ته چین اصلی رو بلد نیستم.

ممنون میشم 😊

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
ببخشید طرز تهیه تهچین رو هر وقت تونستین میزارین؟تا حالا درست نکردم مشابهش رو پختم اما ته چین اصلی رو ...

ببخشید داشتم با همسرم فیلم میدیدم الان دیدم کامننتتون رو 
این تهچین مرغه
۲ پیمانه برنج ابکش کردم

تو ماهیتابه سینه مرغ ریز شده رو با پیاز سرخ کردم بعدم زرشک و زعفرون فلفل سیاه و نمک زدم

تو یه کاسه ۳ تا تخم مرغ ۲ فاشق ماست ۶ قاشق روغن با زعفرون دم کرده ریختم برنج ابکش شده رو با ابن چیزا قاطی کردم قالبمو چرب کردم برنج ریختم ۱ قاشق پر فشار دادم از مرغ و زرشک ریختم لاش دوباره ۱ قاشق چر برنج ریختم فشار دادم روی قالب هامو فویل گرفتم و چندتا سوراخ زدم گذاشتم طبقه ۲ فر دمای ۲۰۰ درجه ۴۰ دقیقه موند 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
تونسی عکس خورشتتم بذار ببینم😊

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1586679/بیاید-ببینید-چه-کردم-عکس

عزیزم این لینکش هست عکس غذاهام زیاده میذارم اگه بقیه دوس داشته باشن

ببخشید داشتم با همسرم فیلم میدیدم الان دیدم کامننتتون رو  این تهچین مرغه ۲ پیمانه برنج ابکش کرد ...

دستتون درد نکنه 

میشه تو گاز هم درست کرد یا فقط تو فر؟

ممنونم از لطفت.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
دستتون درد نکنه  میشه تو گاز هم درست کرد یا فقط تو فر؟ ممنونم از لطفت.

اره عزیزم میشه فقط یذار زیرش خوب طلاییی بشه و تو قابلمه نجسب درست کن 

نوش جان

اره عزیزم میشه فقط یذار زیرش خوب طلاییی بشه و تو قابلمه نجسب درست کن  نوش جان

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی ویادم دادی😄

ممنونم