2777
2789
استارتر پاسخگو باش اون انگلیسی چیه پاین عکس؟؟😂😂😂

عزیزم مخفف اسم و فامیلیم هست چون عکس غداهامو تو برنانه سرآشپز پاپیون میذارم زدم روش

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی منحرفید من اصلا ذهنم منحرف نشد

شما گفتین تازه متوجه شدم

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸
دیگه برنجارواونجوری کنارهم نذار لطفا,,,جالب نیس,شبیه چیزیه

متاسفانه قالب نداشتم چیزی پیدا نکردم تو پیاله ریختم و چون اول مرغارو چیده بودم جا به حا نکردم دیگه امروز قالب خریدم از لین به بد قشنگتر میشه

اره واقعا.پایین عکسشم که چاپ داره دوستان خودتون زحمت بکشید عکس مربوطرو پیدا کنید برای مطابقت   ...

عزیزم مخفف اسم و کامل فامیلیم هست که با ویرایش گوشیم روی عکس گذاشتم و همچنین عکس غداهامو تو برنانه سرآشپز پاپیون میذارم اونجا میتونید دنبالم کنید

رو برنج و نپیگم که چیه غدا که بقلشه چیه خوب کاری کردی قالب خریدی😁😁😁

غذا سینه مرغ که تو مواد خابوندم و به سیخ چوبی زدم و سرخ کردم فک کردم زرشک و خلال پسته که بین برنج و مرغا هست رو میگید چون زیاد واضح نیست و برای پر شدن جای خالی. ریختمش

این از منه

افرین قالبتون خیلی قشنگه من امروزم قالبای که خریدم به قشنگی مال شما نیست 

تو برنامه سرآشپز پاپیون عضو شید و عکس غذا هاتون رو بذارید

میذاری عکس ته چینتو؟

پریشب گذاشته بودم 

بعد اینکه عضو برنانه سر آشپز پاپیون شدم رو عکسام اسم میزنم اگه سرچ کنید بیاید ببینید چه کردم عکس خورشت قرمه سبزی او ظروف سفال رو همین رو میزی هم میاد براتون