باورم نمیشه همه گفتن شرت نپوشمن تو خونه وقتایی که پریود نیستم خیلی عادت شرت پوشیدن ندارم مگر نزدیک م ...
نه خب
وقتی میریم دستشویی خب خودمونو با دستمال خشک کنیم که به هر حال دستمال تو دستشویی الودست خشک نکنیمم لباس زیر خیس میشه و بخاطر ترشحاتم که لباس زیر خیس و مرطوبه همیشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این بنظر عفونت قارچی هست بشین تو تشت آب و نمک یا آب و سرکه ژل شستشو بانوان هم همیشه قبل و بعد رابطه ...
اهان مرسی ازت...ژل مترونیدازول۷۵درصد خوب نی؟
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
همینجا بگو خوب چرا باید خصوصی بگی.بقیه هم متوجه بشن
واسه اینکه نیاز به بررسی شرایط داره اینکه عفونتش بخاطر غلبه کدوم مزاج تو رحم هست درمان متفاوت هست
نیاز به زبانشناسی داره اگه واقع میخاید ریشه ای مشکلتون حل بشه
مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه