2777
2789

نپوشیدن شرت

من و علی ۶ ساله باهمیم،رابطمون فراز و نشیب زیاد داشته،مثل هر زوجی،ولی تهش عشق بینمون از همه چی قوی تر بوده،مرد بودن و عشقشو بارها ثابت کرده،آقا ترین آقاست،جاهایی که حتی خود خانوادم دستمو ول کردن اون دستمو محکم تر گرفت،خیلی جاها انتظار داشتم بزاره و بره ولی هر بار به جای سرزنش یک جمله فقط گفت حالا چطور درستش کنیم،من نامزدمو با تموم وجودم دوست دارم،آقا بودنش من رو هم خانوم و عاشق خدا و اهل بیت کرد.ما عاشق همیم،ولی به دلایلی نتونستیم عقد کنیم،میتونید با دل پاکتون،برای زهرا و علی،برای دل دو تا عاشق،دعا کنید که به زودی عقد کنن و اربعین برن کربلا؟💙اگه دعا کردین بهم بگین💛انشالله عقد کنم بعدش هر چی خواستین مهمون من💕

بیشتر ببینید

شورت نپوش تو خونه

ژل شست و شو بانوان استفاده کن

دکترم برو 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنگ نمک از عطاری بگیر بشور بذار خشک بشه

بعد از پاکی از قاعدگی ی شب درمیون موقع خواب به اندازه ب نخود با انگشت بزن بره داخل...  البته اگه متاهلی....

و اگه عفونتت قارچیه

این هم امتحان شده هست هم علمی

عفونت قارچی عاملش فقط رطوبت رحم هست همین و نمک باعث میشه شر شر آب بریزه بیاد پایین

ولی بستنی لبنیات مخصوصا دوغ و ماست، هندونه،آب سرد، و امثال اینا رو نخور

اینکه میگن شورت نپوش،دامن بپوش،خودتو‌خشک کن،سشوار بکش و.. همش واسه اینه ک واژن خشک بشه ولی منبع این رطوبت رحمه ن واژن پس اون نمک رطوبت رحم رو دفع میکنه و خوب میشی

من چن سال مبتلا بودم تو همین نی نی سایت ی بنده خدا گفته بود ک خودشم بعد از سالها درمان شده بود

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

نزدیکی نکن تا خوب شی،دامن بپوش بدون شورت،تمام لباس زیرهاتو بریز دور،نو بخر و با صابون غیر عطری بشور و جلوی آفتاب یا با اتو خشک کن،ژل یا دوش واژن یا کاندوم یا هر محصول عطری و بوداری استفاده نکن

ممکنه به دلیل باکتری یا قارچ باشه. از پمادها یا قرص‌های مخصوص ضد قارچ و باکتری استفاده کن. همیشه نظافت مناسب داشته باش و از لباس‌های نخی و گشاد استفاده کن. اگه ادامه داشت، به پزشک مراجعه کن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید