2777
2789
عنوان

برای عفونت واژن چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 50 پست

باورم نمیشه همه گفتن شرت نپوش

من تو خونه وقتایی که پریود نیستم خیلی عادت شرت پوشیدن ندارم مگر نزدیک موعد

حس کثیف بودن داشتم ینی روم نمیشد کسی بدونه اینو.

با اینکه هفته ای سه چهار بار شلوار عوض میکنم

حس میکردم یکی از علت های عفونتشرت نپوشیدنه اخه

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

عفونت قارچی یا میکروبی یا باکتریایی؟هر کدوم درمانش جداس

عزیزم برای عفونتی ک گلوله گلوله هس چی خوبه؟فک کنم از رابطه گرفتم.ژل مترونیدازول گرفتم دوباراستفاده کردم فعلا انچنان خوب نشدم

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی مترونیدازول بخور آب فراوان لباس زیر نپوش اون ناحیه هم خشک نگه دار

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

همه راههای خانگی و شیمیایی موقته اگه واقعا میخای درمان بشی بهم پیام بده

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

آب‌نمک درست کن بفرست تو واژن.ش رت نپوش..دمنوش بومادران بخور...اینا رو خودم انجام میدم .همون دفعه اول ...

واسه دخترا ام اوکیه؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ببین من نمیدونم عفونت شما از چه نوعی هستش 

ولی خودم یه مدتی عفونت کردم، خارش و خشکی و درد بیش از حد 

نمیخواستم برم دکتر به دلایلی

از دمنوش های گیاهی استفاده کردم،پنیرک و آویشن و .. 

هم میخوردم 

هم یه بار شستم 

عنبر نسا هم دود کردم 

با یه قرص عفونت واژن 

خوب شدم 

این تجربه من بود ایشالا به کارت بیاد خوب بشی 

خیلی بد و سخته 

کاربری سال1399:)