2777
2789
محمدرضا توهم عفونت واژن داری؟😐😐

لابد داره بنده خدا 😁

(نام کاربریم با شخصیتم مطابقت نداره😊)  تو به دنیا اومدی تا بدرخشی🤍✨️  میگه که[ اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خود تو باشی🌿 در هیاهوی روزگار خدا را داریم♥️🌱 

باورم نمیشه همه گفتن شرت نپوشمن تو خونه وقتایی که پریود نیستم خیلی عادت شرت پوشیدن ندارم مگر نزدیک م ...

نه خب 

وقتی میریم دستشویی خب خودمونو با دستمال خشک کنیم که به هر حال دستمال تو دستشویی الودست خشک نکنیمم لباس زیر خیس میشه و بخاطر ترشحاتم که لباس زیر خیس و مرطوبه همیشه 

و این رطوبت باعث قارچ و عفونت میشه

لاااایک نکنننن😤

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خب وقتی میریم دستشویی خب خودمونو با دستمال خشک کنیم که به هر حال دستمال تو دستشویی الودست خشک نکن ...

اها ممنونم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

خب میره تو که، اگه نیاد بیرون چی

اگه میترسی یه نخ از وسطش باسوزن رد کن بعد بزار صبح نخو بکش درمیاد

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

عزیزم برای عفونتی ک گلوله گلوله هس چی خوبه؟فک کنم از رابطه گرفتم.ژل مترونیدازول گرفتم دوباراستفاده ک ...

این بنظر عفونت قارچی هست 

بشین تو تشت آب و نمک یا آب و سرکه 

ژل شستشو بانوان هم همیشه قبل و بعد رابطه استفاده کنین 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

همینجا بگو خوب چرا باید خصوصی بگی.بقیه هم متوجه بشن

واسه اینکه نیاز به بررسی شرایط داره اینکه عفونتش بخاطر غلبه کدوم مزاج تو رحم هست درمان متفاوت هست

نیاز به زبانشناسی داره اگه واقع میخاید ریشه ای مشکلتون حل بشه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بیشتر ببینید
سیر در واژن

این چین میگید 

علم انقد پیشرفت کرده که با دارو خوب بشه سیر چیه اخه😐

مردم حقیقت را نمی پذیرند چون نمی خواهند به تخیلاتی که تمام عمر بر اساس آن زندگی کرده اند آسیبی وارد شود..❤Visca Barca💙

واسه اینکه نیاز به بررسی شرایط داره اینکه عفونتش بخاطر غلبه کدوم مزاج تو رحم هست درمان متفاوت هستنیا ...

تنبلی شدید تخمدان دارم چکار کنم خوب بشم با دارو گیاهی میخام خوب بشم