2777
2789
عنوان

من چطور به این کدبانویی مجردم 😂😂

856 بازدید | 66 پست

شام یه کتلت گذاشتم خودم کیف کردم

پوک و خوشمزه و مغزپخت

ادویه همه چی به اندازه 

برادرم که غذاهای مامانمو نیمه کاره رها میکنه و ذاتا خیلی بدغذاست تا تهش خورد

کلا تو آشپزی بسیار فرزم و غذاهام به نحو عجیبی خوشمزه میشن

آممااااا

چه فایده نیمه گور به گور شدم نیست و 32سالمه و مجردم 😝😛

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

حتماً سخت گیری تو ازدواج 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بسیار بسیار کد بانو تشریف دارم 😂😌ولی خب بو غذا میخوره بهم مث زن حامله بالا میارم

با ماسک آشپزی میکنمو برام سخته

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

همین امروز داشتم به خواستگارم میگفتم من آشپزت نیستم در هفته چتد وعده رو خودت درست کن من هر روز هر روز غذا نمیپذم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بهتر به فکر یه رستوران باشی تا بفکر شوهر باشی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

برای کسی ک میل نداره سخت نرین کار آشپزیه

دقیقاااااا🥲

اکثر موقع ها شوهرم دلش برام میسوزه میگه غذا نمیخوام 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂