2777
2789
عنوان

من چطور به این کدبانویی مجردم 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 66 پست
خب چرا ؟

نمیدونم متنفرم از غذا و بوش🥲

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

والا به خدا آخرشم شماها برنده اید😂😂

والا کلفتش که نیستم😅بهشم گفتم من تو پر قو بزرگ شدم😂😂

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا همشون شکموعن🥴😭

ولی کسیکه بدون هیچ شناختی فقط برا دستپخت اینجوری پیشنهاد میده خیلی شکموع.😂😂

.صرفاشوخی.

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

یه سوال بیربطمتول آذر ماه نیستی احیانا؟

من یه بی هنر اذریم😂

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

آآره زیاد ربط به این چیزا ندارهحتما شوهرت دوستت داره❤️

جدی جدای شوخی اونی که بخوادت همه جوره میخوادت

زمان بده به خودت سنی نداری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تاپیک هاتو دنبال میکنم اکثرا عکس هم گذاشتی من نرسیدم 😓

اینجا الان عکس بذارم خیلی ضایع بازی میشه دگ 😂😂

یه روز اگه عکس گذاشتم تگت میکنم چون تیرماه قراره بینی مو عمل کنم و اینجا نظرخواهي کنم

قول میدم صدات کنم😘😘

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
😂😂😂😂بنظرم یه ۳۷ساله ی شکمو😂

نه اصلا اتفاقا خودم مجردی زندگی میکنم یه پا آشپزم

و وقتی دوستا یا همکارا میان دورهمی جمع باشیم با عشق غذا درست میکنم واقعا لذت بخشه پخت غذا