2777
2789
عنوان

کسایی که دیر برای کنکور شروع کردن

190 بازدید | 29 پست

بچه ها من خودم پشت کنکورم و پایه ی قوی دارم از مهر دوباره شروع کردم به خوندن و با مشاور فقط الان واقعا حال روحیم مزخرفه و همش نوسانی میخونم این مدت کسایی میشناسید که دیر شروع کردن به کنکور و نتیجه گرفتن؟(واقعا انگیزه میخوام)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهر دیر نیست برای کسی که پایه قوی داره!!! نگران چی هستی؟ تجربه من میگه از مهر خوب خوندن برای کسی با پایه متوسط هم جوابه و میتونه رشته تاپ قبول شه( غیراز تعهدیای الان که با رتبه بالای ده هزار میرن😑) به شرط اینکه صد خودتو بذاری

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

عزیزم تو شروع کن هنوز کلی وقت داری است هم زیاد تمرین کن من میدونم از پسش بر میای فقط اصلا برنامه ریز ...

قربونت برم از پیام قشنگت

من شروع کردم تقریبا بیشتر مباحثم جمع کردم اما راستش این روزا خیلی بی انرژیم

دوستم دم نهایی متحول شد وشروع کرد درس خوندن وچن تاهمایش دید پرستاری دولتی جهرم آورد توفک کن ازالان ببین میشه یانه!یه روزبرای همه۲۴نیست وحسابی که ازروزت میکشی وتلاشی که میکنی نشون میده ازالان میشه یانه بعدم اگه برای یه نفرم شده چرا تودومیش نباشی واگه براهیچکس نشده چراتواولیش نباشی فقط گوشی روبذار کنار وسفت بچسب بهش بخونی محاله نشه

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

مهر دیر نیست برای کسی که پایه قوی داره!!! نگران چی هستی؟ تجربه من میگه از مهر خوب خوندن برای کسی با ...

میدونی چیه این روزا نوسانی خوندم این خیلی ناامیدم کرده وگرنه ببشتر مباحثو کامل جمع کردم