2777
2789
عنوان

کسایی که دیر برای کنکور شروع کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 29 پست
قربونت برم از پیام قشنگت من شروع کردم تقریبا بیشتر مباحثم جمع کردم اما راستش این روزا خیلی بی انرژیم

عزیزم حق داری ولی چیزی هست کنکور اینطوریه که نباید وسط برنامه ریزی ولش کنی باید فقط ادامه بدی هر روز به هدف های قشنگت فکر کن و الانم کلی وقت هست فقط لازمه دوباره انگیزه برگرده من میدونم تو میتونی 🌹 هرجا احساس کردی خسته شدی یه ده دقیقه استراحت کن و اصلااااا نذار فکرهای منفی بیاد فقط فکر های مثبت و موفقیت و من میدونم که میشه و رشته عالی قبول میشی

هر موقع استرس بهتون دست داد شما باهاش دست ندید 🌝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی چیه این روزا نوسانی خوندم این خیلی ناامیدم کرده وگرنه ببشتر مباحثو کامل جمع کردم

همه نوسانی خوندنو دارن، فرق تو با بقیه جایی مشخص میشه که بتونی این اوضاع رو کنترل کنی و برگردی به شرایط قبل

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

دوستم دم نهایی متحول شد وشروع کرد درس خوندن وچن تاهمایش دید پرستاری دولتی جهرم آورد توفک کن ازالان ب ...

من بخاطر یسری پی دی افا و مشاورم مجبورم گوشیمو داشته باشم واقعا خودمم حس میکنم باید یه فکری براش کنم

من بخاطر یسری پی دی افا و مشاورم مجبورم گوشیمو داشته باشم واقعا خودمم حس میکنم باید یه فکری براش کنم

برنامه کنترل گوشی نصب کن وتوبازه هایی که درس میخونی اپ های دیگت رو قفل کن سروقتشون نری

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

عزیزم حق داری ولی چیزی هست کنکور اینطوریه که نباید وسط برنامه ریزی ولش کنی باید فقط ادامه بدی هر روز ...

چقدر پر از انرژی خوبی از ته دلم دعا میکنم همه این انرژی خوب به زندگیت برگرده اسکرین شات گرفتم و میخوام بزارم بک گوشیم ممنونم ازت واقعا♥️

دقیقاااا

وای خیلی بده

مثلا من زور میزنم ساعت مطالعم رو به 12 میرسونم یهو حال روحیم بهم میریزه یا یه اتفاقی میفته که انگیزم از بین میره

بعد همه ی روزا تکراری باید یه اتاق و دیواراش رو تحمل کنی تا تموم بشه.

یه عادت بدم که دارم اینه که تو طول سال قشنگ میخونم اما موقع امتحانای خرداد کل انرژیم انگار میره و حال جمع بندی و مرور ندارم

کاش وقتی ذوقش رو داریم بشه

دورت بگردم ممنونم از راهنماییت راستش اپ آنچنانی سراغ ندارم امشب میگردم حتما

اپلیکیشن های یه کنکوری📱

1.اپلیکیشن هیوا برای تخمین رتبه📊💙

2. اپلیکیشن detox برای قفل و محدود کردن گوشی حین درس خوندن🔐💛

3. اپلیکیشن Alarmy برای سحرخیزی🛌🤎

4. اپلیکیشن Forest برای محاسبه و ثبت ساعات مطالعه🌱💚

5. اپلیکیشن Clam موسیقی ارام برایکاهشاسترس🎧🤍

خدمت شما🎀💗

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

چقدر پر از انرژی خوبی از ته دلم دعا میکنم همه این انرژی خوب به زندگیت برگرده اسکرین شات گرفتم و میخو ...

ممنونم از لطفت 🌹 با آرزوی موفقیت و بهترین ها برات امیدوارم چند ماه بعد تاپیک بزنی که بهترین رشته و دانشگاه قبول شدی و به هدف نزدیک تر و من از همه بیشتر خوشحال میشم

فقط یاد باشه مسیر میتونه پر چالش باشه مهم اینه هر چییی شد جا نزن فقط ادامه بده

هر موقع استرس بهتون دست داد شما باهاش دست ندید 🌝