2777
2789
عنوان

من چطور به این کدبانویی مجردم 😂😂

856 بازدید | 66 پست

شام یه کتلت گذاشتم خودم کیف کردم

پوک و خوشمزه و مغزپخت

ادویه همه چی به اندازه 

برادرم که غذاهای مامانمو نیمه کاره رها میکنه و ذاتا خیلی بدغذاست تا تهش خورد

کلا تو آشپزی بسیار فرزم و غذاهام به نحو عجیبی خوشمزه میشن

آممااااا

چه فایده نیمه گور به گور شدم نیست و 32سالمه و مجردم 😝😛

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

حتماً سخت گیری تو ازدواج 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بسیار بسیار کد بانو تشریف دارم 😂😌ولی خب بو غذا میخوره بهم مث زن حامله بالا میارم

با ماسک آشپزی میکنمو برام سخته

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

همین امروز داشتم به خواستگارم میگفتم من آشپزت نیستم در هفته چتد وعده رو خودت درست کن من هر روز هر روز غذا نمیپذم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بهتر به فکر یه رستوران باشی تا بفکر شوهر باشی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

برای کسی ک میل نداره سخت نرین کار آشپزیه

دقیقاااااا🥲

اکثر موقع ها شوهرم دلش برام میسوزه میگه غذا نمیخوام 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂