2777
2789
عنوان

کتک زدن بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 49 پست
اون خانم کجا پیداش شده پسرتون زد؟

تو درکلاسشون ..اول سال ازاون موقع همش پسرم چشمش ترسیده ..میگفت مامان یجوری محکم زد تو کمرم ...من که حلال نمیکنم ..چرا زده ..دست پسرشو داشته پسرم فشارمیداده...رفتم به مدیر گفتم نمیدونستم کیه .بعدچندماه توحیاط مدرسه دید به من گفت مامان این خانم منو زد ...خدا ازش نگذره ..منم بهش گفتم حجالت نکشیدی ..دست رو بچه ۶ساله بلند کردی ..خیر سرت چادر سرت کردی ..رفتارت درست نیست ..خانمه گنده بود ..واقعا براش متاسفم 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
چرا از خودش دفاع نمیکنه بچت ؟ زیادی مهربونه یا ترسو ؟ باباش باهاش خوبه باهاش بازی میکنید تو خونه وقت ...

باباش هم یه آدم فوق مهربون و کم حرفه باهاشم خوبه سختگیر نیس اصلا ...خیلی هم ترسو هم خیلی احساساتی و‌مهربونه ینی دلش برای مورچه و گربه ام میسوزه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور دلت اومد گناه داره مشخصه مظلومه منم بچه بودم اینطوری بودم

انقد مظلومه که زورم میاد که حرصم گرفت دیگه انقدر تو سری خور باشه...کاش مادرش بمیره مطمئنا مقصر اینکه نتونستم آموزشش بدم از بچگی که دفاع کنه که الان هیچی از کتک زدن از زورگویی نمیدونه الانم دیگه هرگز درست نمیشه من خرابش کردم خدا ازمن نگذره

تو درکلاسشون ..اول سال ازاون موقع همش پسرم چشمش ترسیده ..میگفت مامان یجوری محکم زد تو کمرم ...من که ...

خدا از این خانواده های وحشی نگذره که بچهای درنده تربیت میکنن چجوری میتونن اینجوری آموزششون بدن خوشبحالشون بچه تا سر زانوی پسرمم نیس اما پسرمو میزنه هلش میده میترسونش

نباید میزدیش با اینکار ضعیف ترش کردی الان کتکم که بخوره دیگه بهت نمیگه میشینه یک گوشه بی صدا گریه می ...

من خودم خیلی ضعف دارم بچمم باید همین باشه اگر مادر نداشت بهتر ازمن بود....

خدا از این خانواده های وحشی نگذره که بچهای درنده تربیت میکنن چجوری میتونن اینجوری آموزششون بدن خوشبح ...

مادره زده .بچه نه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
مادره زده .بچه نه

میدونم خب خودشون معذرت میخام حیوانن بچهاشونم عین خودشون وقتی یه مادر وحشی انقد که بچه مردمو میزنه معلومه که بچه ای درنده ام تحویل جامعه میده

میدونم خب خودشون معذرت میخام حیوانن بچهاشونم عین خودشون وقتی یه مادر وحشی انقد که بچه مردمو میزنه مع ...

جبران کن برای پسرت ..ازش معذرت خواهی کن ..چند بارکسی خواست بزنه برو دعواش کن ..آروم توگوش پسرت بگو به بچه بگه چرا زدی یه دادی بکش یادمیگیره

جبران کن برای پسرت ..ازش معذرت خواهی کن ..چند بارکسی خواست بزنه برو دعواش کن ..آروم توگوش پسرت بگو ب ...

الهی براش بمیرم که انقدر زدمش ...خدا مرگ بده بمن فقط....کاش بتونم شجاع بارش بیارم....پسر بچه اس نباید انقد ضعیف باشه اخه