_naargees_ مدیر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 425 عنوان کتک زدن بچم | مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 49 پست سلام مامانا دارم از عذاب وجدان میمیرم پسرم سه سالو نیمه اس نزدیک چهارسالشه توی مهدکودک توی مهمونی توی پارک همیشه کتک میخوره از بچهای دیگه فرقی نمیکنه از بچه کوچیکتر از خودش تا بزرگتر از خودش همش گریه میکنه نمیتونه ازخودش دفاع کنه همه بچها بهش زور میگن اسباب بازیشو میگیرن نمیزارن بازی کنه میزننش...اونم فقط گریه میکنه هرچی بهش میگم توام ازخودت دفاع کن نمیکنه منم امروز انقدر خودم زدمش انقدر زدمش که به عمرش انقد کتکش نزده بودم میزدمش میگفتم نباید میزنمتم گریه کنی صداتو نشنوم دیوونه شده بودم تو پارک یه بچه یک ساله نیمه زدش نذاشت سرسره بازی کنه اینم از ترسش نمیرفت بازی کنه فقط گریه میکرد منم توی راه برگشت زدمش اوردمش خونه انقد زدمش که خودم خسته شدم اونم..الان خوابش برده نمیدونم چیکارش کنم 1404/02/22 | 21:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیربلال۱۲۳ عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 4242 بخدا هر روشی بگید انجام دادم ولی نمیشه... میفهمم مخصوصا هم باغچه های عمه عموش هم سن باشه تو جمع هی بگن من بعد مهمونی هم همینکار میکردم
منوداداش عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 5833 الهی براش بمیرم که انقدر زدمش ...خدا مرگ بده بمن فقط....کاش بتونم شجاع بارش بیارم....پسر بچه اس نبای ... درست میشه ..حالا شده ...ولی آخرین بارت باشه دست روبچت بلند میکنی سعی کن رفیقش باشی الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .
_naargees_ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 425 میفهمم مخصوصا هم باغچه های عمه عموش هم سن باشه تو جمع هی بگن من بعد مهمونی هم همینکار میکردم دقیقا بچهای پسرعموم همسناشن سه تا هستن اینو میبینن انگار دشمنو دیدن میزننش بازیش نمیدن اینم فقط گریه دق مرگ شدم مثل ابربهار اشک میریزه اونام بیشتر لذت میبرن تازه خانواده هاشونم بچهای وحشی شونو تشویق میکنن ذوق میکنن
شیربلال۱۲۳ عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 4242 دقیقا بچهای پسرعموم همسناشن سه تا هستن اینو میبینن انگار دشمنو دیدن میزننش بازیش نمیدن اینم فقط گریه ... میفهممت
ندابانوووو عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 626 کاش من بمیرم که بلد نیستم بچمو تربیت کنم خدا نکنه عزیزم درکت میکنم ولی تورو خدا دیگه نزنش اگه میتونی بزارش کلاس کاراته میدونم زوده ولی شاید یکم روحیش خشن تر بشه بتونه از دست گرگهای جامعه بربیاد ولی باور کن پسر بچه سربزیر وبی حاشیه وقتی بزرگتر بشه امن ترین زندگی رو واسه خانوادش میسازه