2777
2789
عنوان

کتک زدن بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 49 پست
الهی براش بمیرم که انقدر زدمش ...خدا مرگ بده بمن فقط....کاش بتونم شجاع بارش بیارم....پسر بچه اس نبای ...

درست میشه ..حالا شده ...ولی آخرین بارت باشه دست روبچت بلند میکنی سعی کن رفیقش باشی 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میفهمم مخصوصا هم باغچه های عمه عموش هم سن باشه تو جمع هی بگن من بعد مهمونی هم همینکار میکردم

دقیقا بچهای پسرعموم همسناشن سه تا هستن اینو میبینن انگار دشمنو دیدن میزننش بازیش نمیدن اینم فقط گریه دق مرگ شدم مثل ابربهار اشک میریزه اونام بیشتر لذت میبرن تازه خانواده هاشونم بچهای وحشی شونو تشویق میکنن ذوق میکنن 

کاش من بمیرم که بلد نیستم بچمو تربیت کنم

خدا نکنه عزیزم درکت میکنم ولی تورو خدا دیگه نزنش اگه میتونی بزارش کلاس کاراته میدونم زوده ولی شاید یکم روحیش خشن تر بشه بتونه از دست  گرگهای جامعه بربیاد ولی باور کن پسر بچه سربزیر وبی حاشیه وقتی بزرگتر بشه امن ترین زندگی رو واسه خانوادش میسازه