2777
2789
عنوان

کتک زدن بچم

551 بازدید | 49 پست

سلام مامانا دارم از عذاب وجدان میمیرم پسرم سه سالو نیمه اس نزدیک چهارسالشه توی مهدکودک توی مهمونی توی پارک همیشه کتک میخوره از بچهای دیگه فرقی نمیکنه از بچه کوچیکتر از خودش تا بزرگتر از خودش همش گریه میکنه نمیتونه ازخودش دفاع کنه همه بچها بهش زور میگن اسباب بازیشو میگیرن نمیزارن بازی کنه میزننش...اونم فقط گریه میکنه هرچی بهش میگم توام ازخودت دفاع کن نمیکنه منم امروز انقدر خودم زدمش انقدر زدمش که به عمرش انقد کتکش نزده بودم میزدمش میگفتم نباید میزنمتم گریه کنی صداتو نشنوم دیوونه شده بودم تو پارک یه بچه یک ساله نیمه زدش نذاشت سرسره بازی کنه اینم از ترسش نمیرفت بازی کنه فقط گریه میکرد منم توی راه برگشت زدمش اوردمش خونه انقد زدمش که خودم خسته شدم اونم..الان خوابش برده نمیدونم چیکارش کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما قبلنم زدیش

قبل امروز

و بچه وحشت داره از هرکسی ک دستشو بلند کنه وحشت میکنه

مطمعنه که شمام پشتش نیستی

تبریک میگم واقعا 🤌بچه رو داغون کردین

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

😞😞😞😞😞😞😞

بکن نکن زیاد بهش میگی تو خونه

به خاطر همین ترسو شده

رفتار بچه از رفتار خودت نشأت میگیره

یه دوره ای پسر منم اینطوری شده بود😔😔😔😔

چون باباش زیاد دعواش میکرد...

انقد به شوهرم تذکر دادم، الان خیلی بهتره