2777
2789
عنوان

کتک زدن بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 49 پست
:/ شما وقتی مادرشی و به حد مرگ بچه رو میزنی و بهش حتی حق گریه کردن هم نمیدیمعلومه که اونم جلوی بقیه ...

هرچی براش توضیح دادم قبلا همش با حرف با محبت با آموزش با هیچی درست نمیشه همیشه خدا کتک میخوره همش گریه میکنه هر روشی شده با تشویق با جایزه با دعوا با کتک با هیچی درست نمیشه

😞😞😞😞😞😞😞بکن نکن زیاد بهش میگی تو خونهبه خاطر همین ترسو شدهرفتار بچه از رفتار خودت نشأت میگیرهی ...

بچه تا هفت سالگی داخل خونه باید پارشاهی کنه
نه که بهش هیچی نگید ها
ولی راحتتر باشه
:)

🌷🌷👏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید میزدیش با اینکار ضعیف ترش کردی الان کتکم که بخوره دیگه بهت نمیگه میشینه یک گوشه بی صدا گریه میکنه 

بهش یاد بده بچه کوچیک تر از خودشو نزنه اون یکسال و نیمه را که خیلی خوب کاری کرد دست نزد بهش همه میدونه زور یک بچه ۴ ساله از یک ساله بیشتره  وحشی بود میزد هلش میداد چیزیش می‌شد خوب بود 

بچه های بزرگ‌ترم بگو بزن رو دستشان اگه چیزی شد من میام 

اگه دیدی باز جواب نداد ببرش مشاور 

هرچی براش توضیح دادم قبلا همش با حرف با محبت با آموزش با هیچی درست نمیشه همیشه خدا کتک میخوره همش گر ...

چون تقصیر رفتار شماست
توقع چه تغییری دارید؟ اون بچه به زمان نیاز داره
صبور باشید و یکم روی تحملتون کار کنید
:/ 

🌷🌷👏

نباید میزدیش با اینکار ضعیف ترش کردی الان کتکم که بخوره دیگه بهت نمیگه میشینه یک گوشه بی صدا گریه می ...

دقیقا
بچه میریزه تو خودش
دیگه پیش مادرش حس امنیت قبلا رو نمیکنه
این ظلمه بخدا بچه به ادم وابسته است بعد اینجوری بزنیمش

🌷🌷👏

هرچی براش توضیح دادم قبلا همش با حرف با محبت با آموزش با هیچی درست نمیشه همیشه خدا کتک میخوره همش گر ...

چرا نمی‌خوای بفهمی؟؟؟

میگم مشکل از خودته

آدم سخت گیری هستی

تا حالا شده وقتی از کسی ترسید، کتک خورد و جواب نداد، باهاش همدلی کنی؟

بغلش کنی بوسش کنی بگی من هستم نگران نباش. برو بزنش. دستشو بگیر. 

یا بگی منم بچه بودم میترسیدم کم کم قوی شدم

شده همدلی کنی اینطوری ؟؟؟

یا فقط دعواش کردی کتک زدی؟

پسرمنم اینجوری بود انقدر جلوی خودش اون بچه هارو دعوا کردم بهش یاد دادم دفاع کنه ...یادگرفت ..ولی یه مادرازخدا بیخبر یه جوری بچمو زده که پسرم دیگه ترسو شده ..رفتم مادرو پیدا کردم .بهش گفتم ..اومد ازپسرم عذرخواهی کرد ولی چه فایده .پسرم ترسو شده ...

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

هیچی عزیزم به حال خودت بشین گریه کن بچه زدن نداره میدونی کتک زدن باعث میشه زبون بند بشه یا همین یذره اعتماد بنفسشم از دست بده  بچه یاد نگرفته از خودش دفاع کنه ببرش اینهمه مراکز آموزشی با بازی با هزار جور روش دیگه یادش بده نه اینکه برنیش گناه اون طفلکی چیه

توی شهرما مشاور کودک نداره خانم محترم

چرا از خودش دفاع نمیکنه بچت ؟ زیادی مهربونه یا ترسو ؟ باباش باهاش خوبه باهاش بازی میکنید تو خونه وقتی با شما تنهاست بازی میکنه یا کلا بچه آروم وگوشه گیری هست شاید هم زیادی باهوش ومحتاطه

دقیقابچه میریزه تو خودشدیگه پیش مادرش حس امنیت قبلا رو نمیکنهاین ظلمه بخدا بچه به ادم وابسته است بعد ...

دقیقا اینجوری بهش تلقین میشه که تو یک بچه ضعیفی استاترم گناهی نداره ها میترسه بچش بره تو اجتماع نتونه حق خودشو بگیر یک بچه کتک خوره ترسو بشه اما اول باید از خودش شروع کنه باید تخم تلقین تو دل بچش به کاره که تو شیری تو شجاعی تو چمیدونم بتمنی تو نباید بزاری کسی کسیو اذیت کنه 

توی شهرما مشاور کودک نداره خانم محترم

عهد بوق که نیس! این همه مشاور آنلاین 

حتی یه سرچ ساده تو گوگل هم می‌تونه کمک کننده باشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

دقیقا اینجوری بهش تلقین میشه که تو یک بچه ضعیفی استاترم گناهی نداره ها میترسه بچش بره تو اجتماع نتون ...

عزیزم پسر بچه اس اگر تواین جامعه بخاد همینجور توسری خمر بار بیاد نگرانم بلایی سرش بیارن خیلی همینجوری تشویقش کردم تو شیری تو بهترینی قوی هستی دستات و بازوهات بزرگ قوی هستن زور همرو داری برو جلو نترس ازشون ازخودت دفاع کن....ولی هیچ فایده ای نداره...قلبم داره از سینه ام میزنه بیرون