2777
2789
عنوان

میترسم شوهرم بفهمه 😭 گند زدم

1914 بازدید | 83 پست

امشب دیر اومد منم آخرین تماسی که داشت ی شماره ناشناس بود ک ۲۰ثانیه حرف زده بودن شماره رو برداشتم یکم پیش زنگ زدم ببینم مرده یا زن که مرد بود

دیوونه ام احمقم با شماره خودم زدم حالا میترسم حتما یکی از دوستای شوهرمه نکنه شمارمو بهش نشون بدن 😭😭 من چندبار زدم خاموش بود خودش زد زود قط کرد بعد من دوباره زدم دیدم مرده هیچی نگفتم قط کردم پیام دادم ببخشید شماره اشتباهی زدم فورا نوشت شما

منم بلاک کردم الان شوهرم رفت پیش دوستاش دارم سکته میکنم اگ گفت چی بگم؟؟اخه حرف و دروغ تو کله اش نمیره چجوری اتفاقی میتونم به دوستش زنگ بزنم نمیخوام بفهمه رفتم گوشیشو چک کردم 😭 میگه چراااا به پسرا زنگ زدی

چرا خانمای نی نی سایت انقد شکاکن نسبت به همسراشون😐😐

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا باید بدونن تو بودی اخه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دیوونه ای دختر

انشالله یادش میره دوستش چیزی نگه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

امشب خودتو بزن ب مریضی

مریض هستم شدیدا ولی اگه یهو زنگ بزنه بگه چرا به دوستم زنگ زدی چی بگم

میخوام بگم دوستم شماره دکتر برام میخوند یا اون اشتباه خونده یا من اشتباه زدم چ عجیب ک شماره دوستت در اومده

وقتی دیدی مردجواب داد باید بهش میگفتی ببخشیدگوشی مثلا آقای حیدریه...میگفت گه اشتباههچراخودتوگم کردی ...

کلا اشتباه کردم

هیچی نگفتم پیام دادم ببخشید اشتباه زنگ زدم گفت شما منم بلاک کردم