2777
2789
عنوان

میترسم شوهرم بفهمه 😭 گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1914 بازدید | 83 پست
توچقدعین منی البته قبلاً دگه شوهرم چندباربه خوبی تذکرداد ومنم مبنای زندگیمو گذاشتم براعتمادچون خودم ...

بنظرت اگه شوهرم گفت چی بگم؟؟

بخدا دیگ اینکارا نمیکنم فقط نفهمه 

بدتر ک با شماره خودم زدم اخه خط دیگ ندارم کسی هم پیشم نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلگرام نداشت پروفایل هم عکس مشکی بیشتر شک کردماگ یهو زنگ بزنه بگه چی بگم

ببین تلگرام اینجوریه که تو یه شماره رو با یه اسم دلبخواه سیو میکنی بعد میری از خود تلگرام شماره طرفو پاک میکنی همون لحظه با اسمی که خود طرف ثبت کرده میاد یه لحطه اسمش.اینجوری ام میفهمیدی.حالا اشکال نداره شده دیگه انشالله چیزی نمیگه

مریض هستم شدیدا ولی اگه یهو زنگ بزنه بگه چرا به دوستم زنگ زدی چی بگممیخوام بگم دوستم شماره دکتر برام ...

دورغ بگی می فهمه 

مشخصه داستانت ساختگی هست 

دیگه بعدا راستم بگی باور نمی کنه 

همون اصل ماجرا رو بگو 

ببین تلگرام اینجوریه که تو یه شماره رو با یه اسم دلبخواه سیو میکنی بعد میری از خود تلگرام شماره طرفو ...

آها باشه

بنظرت الان چند ساعت گذشته پسره بازم یادشه و کنجکاوه میره میگه اینو میشناسین یان؟

اگه تا امشب چیزی نشه ی روزی ممکنه بازم بگه؟

من فکر نمی کنم چیزی بگه چون روزانه ممکنه برا هرکسی پیش بیاد تا قبل از اینکه چیزی نگفتهخودت نگو ولی ا ...

باشه عزیزم ممنونم اگه تا امشب چیزی نشد دیگه فردا و روزای دیگ هیچی نیس یا بازم امکان داره بگن؟

آها باشهبنظرت الان چند ساعت گذشته پسره بازم یادشه و کنجکاوه میره میگه اینو میشناسین یان؟اگه تا امشب ...

نه بابا فک نکنم.انقدرام بیکار نیستن.ولی خب بلاک نمیکردی زنگ که زد الکی میگفتی آقای فلانی یه فامیل الکی بعد میگفتی ببخشید اشتباه گرفتم.

کلا اشتباه کردمهیچی نگفتم پیام دادم ببخشید اشتباه زنگ زدم گفت شما منم بلاک کردم

خب همین باعث شده شک کنه الان هزارتافکراومده سرش که کردم دختره بوده...

بایدطبیعی حرف میزدی