2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 51 پست
۸ سالشه من همه کاری براش میکنم دیشب بهم میگفت تو بهترین مادر رو دنیای من خیلی خوشبختم که ترو دارم

توانایی راه رفتنش کمه یا کلا نمیتونه راه بره ؟

انشاالله خدا برای هم حفظتون کنه 

برای بارداری  حتما با یه مشاور صحبت کن شرایط رو بسنج و تصمیم بگیر 

انسانیت......

چی بگم اگه از اون مرداس ک فردا سر همین سرزنشت کنه ب اجبار ببرش کارای ای وی اف انجام بده

من میترسم بچه نیارم بعدش بگه من بچه میخواهم بره سراغ یه زن دیگه بهانه براش جور شده😭😭😭 نمیره آزمایش بده دکترم گفت تا شوهرت آزمایش نده هیچ کاری نمیکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توانایی راه رفتنش کمه یا کلا نمیتونه راه بره ؟انشاالله خدا برای هم حفظتون کنه برای بارداری حتما با ...

میتونه راه بره ولی به سختی پله هارو میاد بالا بیشتر بغلمه

میتونه راه بره ولی به سختی پله هارو میاد بالا بیشتر بغلمه

انشاالله خدا بهش سلامتی بده اون الان نیاز داره پدرش بیشتر باهاش وقت بگذرونه و حمایتش کنه ترحم نمیخواد اصلا عشق میخواد 

انسانیت......

من میترسم بچه نیارم بعدش بگه من بچه میخواهم بره سراغ یه زن دیگه بهانه براش جور شده😭😭😭 نمیره آزمای ...

درکت میکنم عزیزم لمشو خودت بهتر میدونی با تهدید با قهر با ناز ی جوری راضیش کن 

هم پسرم بدبخته هم من 😭😭😭

عزیزدلم خدا به دلت آرامش بده😔❤

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
انشاالله خدا بهش سلامتی بده اون الان نیاز داره پدرش بیشتر باهاش وقت بگذرونه و حمایتش کنه ترحم نمیخوا ...

فقط میتونم الهی بمیرم برای غم بچه ام ، کاش خدا جون خودم می‌گرفت ولی بچم زجر نمیداد 

😭😭

باردار شدی امینوسنتز بده اگه سندرم دوشن داشت سقط کن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خودت تو خونه ازش ازمایش اسپرم رو بگیر ببر بده آزمایشگاهشاید روش نمیشه

روش نمیشه ولی تو خونه که نمیشه گفته حتما باید بره آزمایشگاه من گفتم خودم باهات میام ولی میگه من بیام اونجا بگم چی همش بهونه میاره

باردار شدی امینوسنتز بده اگه سندرم دوشن داشت سقط کن

وای خب وقتی پول زیر نظر پزشک باردار شدن و داره چرا همینجور رو هوا باردار بشه ک هزارتا دردسر و استرس و ک آخرم بره آمنیوسنتز ک خدایی نکرده چیزی بود سقط کنه؟؟؟

بدترین کار ممکنه 

استرس و سقط داغونش می‌کنه 

اگ آزمایش ژنتیک دادی فقط فقط فقط باید زیر نظر دکتر باردار بشی فک میکنم خدایی نکرده این بیماری توو پس ...

اره بیشتره ،من اصلا به طبیعی بچه آوردن فکر نمی‌کنم کلا زیر نظر پزشک با پی جی دی بچه سالم انتقال میدن تو رحم مادر یعنی قبل از انتقال تست ژنتیک میگیرن

روش نمیشه ولی تو خونه که نمیشه گفته حتما باید بره آزمایشگاه من گفتم خودم باهات میام ولی میگه من بیام ...

چرا میشه اگه فقط ازمایش اسپرم میخاد 

تو خونه بگیر سریع با ماشین ببر بهشون بده