2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 51 پست

من نمیدونم واقعا فاز شوهرم چیه میگه من بچه میخواهم بعد نمیره آزمایش بده ،هر روز صبح سر یه چیز کوچیک دعوا راه میندازه من که میدونم بخاطر مسائل پسرم هست ولی من نمیتونم ازش جدا بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از الان هنوز بچه به دنیا نیومده میخواد افکارش رو تحمیل کنه بدون در نظر گرفتن ویژگی های انسانی اون بچه اصلا شاید اون بچه نخواد کار و کاسبی شما رو ادامه بده 

بچه ها نیاز به آرامش روحی و فکری دارن وقتی عصبی هست و این شرایط رو برای بچه هایی که داره فراهم نمیکنه برای بچه بعدی هم همینه 

انسانیت......

واای نههههاینطور که گفتی پسر میخواد که معلوم نیست پسر بشه بعدم که شما ناقلی خدای نکرده بازم مشکل دار ...

رفتیم دکتر گفت با پی جی دی وای وی اف میتونیم بچه سالم بیاریم حالا چه دختر چه پسر پولش هم هست ولی خودش نمیره برای آزمایش واقعا منو خسته کرده هر روز دعوا راه میندازه

عزیزم از الان هنوز بچه به دنیا نیومده میخواد افکارش رو تحمیل کنه بدون در نظر گرفتن ویژگی های انسانی ...

😭😭😭 من بعد خدا فقط خوشحال بودم که دوتا بچه مثل دسته گل دارم کاش خدا پسر منو اینجوری نمی‌کرد من از آینده میترسم 

از کجا میدونی تو ناقلی مگه کسی تو خانوادتون این مشکل و داشته؟

هیچ کس تو خانواده ام مشکل نداره ولی من آزمایش دادم ناقل بودم چقدر خدا خدا کردم نباشم ولی بودم اونروز که فهمیدم مثل دیونه ها وسط خیابون گریه میکردم همه مردم نگاهم میکردن

😭😭😭 من بعد خدا فقط خوشحال بودم که دوتا بچه مثل دسته گل دارم کاش خدا پسر منو اینجوری نمی‌کرد من از ...

پسرت چند سالشه عزیزم 

اون بچه الان حمایت بیشتری میخواد 

انسانیت......

الهی عزیزم دلم گرفت برای پسرت ..‌چند سالشه؟؟ دوشن خیلی بیماری سختیه😔😔

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
نمیره کلی باهاش صحبت کردم گفتم اگه مشکلت بچست من تمام سختی های ای وای اف میکشم برو همش میگه امروز فر ...

چی بگم اگه از اون مرداس ک فردا سر همین سرزنشت کنه ب اجبار ببرش کارای ای وی اف انجام بده