سلام عزیزان اگه شما جای من بودین بچه سوم میاوردین ،من دوتا بچه دارم یه دختر یه پسر که پسرم متاسفانه مریضه ومن خودم ناقل بیماری هستم ولی خب همسرم از وقتی فهمیده بچم مریضه همش بد رفتاری میکنه باهام چند بار بهم گفته بچه بیارم ولی وقتی فهمید من ناقلم پشیمون شده ولی خب هنوزم میگه بچه بیاریم اما نمیره آزمایش بده
من نمیدونم واقعا فاز شوهرم چیه میگه من بچه میخواهم بعد نمیره آزمایش بده ،هر روز صبح سر یه چیز کوچیک دعوا راه میندازه من که میدونم بخاطر مسائل پسرم هست ولی من نمیتونم ازش جدا بشم
عزیزم از الان هنوز بچه به دنیا نیومده میخواد افکارش رو تحمیل کنه بدون در نظر گرفتن ویژگی های انسانی اون بچه اصلا شاید اون بچه نخواد کار و کاسبی شما رو ادامه بده
بچه ها نیاز به آرامش روحی و فکری دارن وقتی عصبی هست و این شرایط رو برای بچه هایی که داره فراهم نمیکنه برای بچه بعدی هم همینه
پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..
واای نههههاینطور که گفتی پسر میخواد که معلوم نیست پسر بشه بعدم که شما ناقلی خدای نکرده بازم مشکل دار ...
رفتیم دکتر گفت با پی جی دی وای وی اف میتونیم بچه سالم بیاریم حالا چه دختر چه پسر پولش هم هست ولی خودش نمیره برای آزمایش واقعا منو خسته کرده هر روز دعوا راه میندازه
از کجا میدونی تو ناقلی مگه کسی تو خانوادتون این مشکل و داشته؟
هیچ کس تو خانواده ام مشکل نداره ولی من آزمایش دادم ناقل بودم چقدر خدا خدا کردم نباشم ولی بودم اونروز که فهمیدم مثل دیونه ها وسط خیابون گریه میکردم همه مردم نگاهم میکردن
الهی عزیزم دلم گرفت برای پسرت ..چند سالشه؟؟ دوشن خیلی بیماری سختیه😔😔
فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿