سلام عزیزان اگه شما جای من بودین بچه سوم میاوردین ،من دوتا بچه دارم یه دختر یه پسر که پسرم متاسفانه مریضه ومن خودم ناقل بیماری هستم ولی خب همسرم از وقتی فهمیده بچم مریضه همش بد رفتاری میکنه باهام چند بار بهم گفته بچه بیارم ولی وقتی فهمید من ناقلم پشیمون شده ولی خب هنوزم میگه بچه بیاریم اما نمیره آزمایش بده
۸ سالشه من همه کاری براش میکنم دیشب بهم میگفت تو بهترین مادر رو دنیای من خیلی خوشبختم که ترو دارم
توانایی راه رفتنش کمه یا کلا نمیتونه راه بره ؟
انشاالله خدا برای هم حفظتون کنه
برای بارداری حتما با یه مشاور صحبت کن شرایط رو بسنج و تصمیم بگیر
انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میتونه راه بره ولی به سختی پله هارو میاد بالا بیشتر بغلمه
انشاالله خدا بهش سلامتی بده اون الان نیاز داره پدرش بیشتر باهاش وقت بگذرونه و حمایتش کنه ترحم نمیخواد اصلا عشق میخواد
انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد
فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿
باردار شدی امینوسنتز بده اگه سندرم دوشن داشت سقط کن
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
باردار شدی امینوسنتز بده اگه سندرم دوشن داشت سقط کن
وای خب وقتی پول زیر نظر پزشک باردار شدن و داره چرا همینجور رو هوا باردار بشه ک هزارتا دردسر و استرس و ک آخرم بره آمنیوسنتز ک خدایی نکرده چیزی بود سقط کنه؟؟؟