2777
2789
عنوان

بچه ها من فحش میخوامم به خدا 🥴😒

309 بازدید | 35 پست

یه پسری از دانشگاه بهم پیشنهاد داد من قبول نکردم و اونقدر با شخصیت و با درک و با ادب بود و پیگیر شد خر شدم 🥴😅

گفتم باهات وارد رابطه نمیشن اصلا امیدوار نباش ولی شاید بتونیم با هم دوست باشیم 

یه دو متهیی میشه و فقط در حد چته و از دور تو دانشگاه همو دیدیم یکی دوبار 

بعد الان دارم میبنم داریم هی صمیمی تر میشیم و هی به خودم میگم دیگ سر سنگین باش باهاش ولی دوباره باهاش صمیمی حرف میزنم 

طولانی شدن این ارتباط چیز مسخره ای هست ولی مثلا امروز فوتبال داشت 

برگشتم گفتم هه هه تیمت باخت 

و اونم هی صمیمی تر میشه 

به خدا خرم با این ک نمیخوام باهاش باشم ولی یه جوری سرگرمی م شده انگار 

به خدا دختر خوبیم من نمیدونم چرا محکم نمیشم انگار بدمم نمیاد باهاش چت کنم 🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤬🤬😡😡🤬🤬....... 

این نقطه چین ها. فحش خیلی زشته. دیگه نمیشه پخش کرد 🤣🤣🤣🫣🫣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

شیطون کارشو بلده 

اول میگه تو که نمی خوای وارد رابطه بشی فقط دوست معمولی باش چیزی نمیشه که!!!

بعد میکشونه به جاهای باریک....

آسه آسه....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عیبی نداره الکی حرص نخور چیزی نشده که،فقط وابستش نشی همین

شما ک اقایی بگو‌ من چی کار کنم چ جوری ازش دور بشم که ناراحت هم نشه 

به جوری کم کم دیگ تموم شه 

یا یهو تمومش کنم