2777
2789
عنوان

بچه ها من فحش میخوامم به خدا 🥴😒

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 35 پست
به جا فوش بگو‌ چ غلطی بکنم 😂

سرد شو باهاش 

دیر به دیر پیامشو سین کن 

خودتم دیگه پیام نده

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

به جا فوش بگو‌ چ غلطی بکنم 😂

حاجی. برو پشت دستتو داغ بزار ـهی به خودت بگوو خرهههه. زبون به دهن بگیر.. 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😅😅🫣🫣سرسنگین باششش.. یهو وسط مزه پرونیت یه تیکه میاندازه. تو افق محو میشی ها 🤣🤣🤣🤣😵‍💫😵‍💫😵‍💫🥴🥴

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یه آدم خودشیفته؟ با چه امیدی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سرد شو باهاش دیر به دیر پیامشو سین کن خودتم دیگه پیام نده

از اولش دیر به دیر ک جواب میدم 

خودمم تاحالا پیام ندادم بهش 

فقط اون میاد حرف میزنه من صمیمی برخورد میکنم

حاجی. برو پشت دستتو داغ بزار ـهی به خودت بگوو خرهههه. زبون به دهن بگیر.. 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😅😅🫣🫣سرسن ...

اخ اخ اره امروز وس مزه پرونیم اسممو با جان گفت 

میگف هه ساده ای فلانی جان 

تاحالا اسممو زیاد نمیگه اخه 

هی داره صمیمی تر میشه خاک تو سرم 

از اولش دیر به دیر ک جواب میدم خودمم تاحالا پیام ندادم بهش فقط اون میاد حرف میزنه من صمیمی برخورد می ...

خو صمیمی برخورد نکن

بعد یکی دو روز مثلا جوابشو بده

اگه فکر میکنی اختیارت دست خودت نیس نمیتونی باهاش سرد شی 

به دروغ بگو رل زدم خوشش نمیاد با پسر چت کنم

و بلاک

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

بگو چی کار کنم حداقل در ظاهر پسر با درک و شعوریههه خیلییی پ نمیخوام اک کاری میکنم بی فرهنگی باشه

سعی کن تو دانشگاه باپسر  در ارتباط نباشی 

یه بار جواب سلام کسی و بدی پسرا تو اکیپ هاشون میگن فلانی به من پا داد 

همون دوستانه فقط باهاش حرف بزن 

کاربری دست دو نفر 

سعی کن تو دانشگاه باپسر در ارتباط نباشی یه بار جواب سلام کسی و بدی پسرا تو اکیپ هاشون میگن فلانی به ...

نه بابا ماهی یه بار از دوررر  شاید همدیگ رو ببینیم 

ولی خوب اون به من حس داره میگم الکی رابطه رو هی ادامه ندم من ک‌نمیخوام باهاش باشم

خودشیفته چرا ؟

اونجایی که گفته فک نکن باهات وارد رابطه میشم نهایتا دوست باشم باهات

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792