2777
2789
عنوان

کیا با بچه دار شدن مخالفن

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 73 پست

چ ربطی ب پیری داره عزیزم مگه بچه میارین ک نگهمون داره ب دنیا میارین زندگیشون کنه و بره پی زندگی کردن 

ازدواج حتما بچه آوردن نیست ولی قشنگه  یکی 9ماه تو شکم نگه داری و این معجزه رو ببینی ی عروسکو ببینی حرف زدنشو راه رفتنش و قشنگیه ی آدمو بهش علم یاد بدی سعی کنی استعدادش شکوفا شده ب ی جایی برسه و بره زندگی کنه 

البته بستگی ب ته جیب آدمم داره هر کی اندازه وسعش بچه بیاره ک خوب تربیت کنه اگه پولشو نداشته باشیم نداریم بهتره ک عقده براش نسازیم 

من کاملا مخالف بچه آوردنم، آنقدر بچه آینده م رو دوست دارم که هیچوقت به دنیا نمیارمش، تو نی نی سایت خیلی نمیشه مردم رو سر این موضوع قانع کرد، با یه پاراگراف 20 خطی که چکیدشم بچه شیرینی زندگی و نعمت خداست سروتهشو جمع میارن

ولی من آنتی ناتالیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والد شدن اصلا تصمیم احساسی نیستکاملا منطقی باید تصمیم بگیری چون مسیولیت بزرگیه

جوابایی ک تا اینجا گرفتم فقط از رو احساس بوده ، دوست داشتم بچه دار شم ، دوست داشتم مادر شم ، اینا همش احساسیه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

یه روز توی زندگیت دستاورد به هم میزنی و حسرت میخوری که ای کاش یکی بود به ارث میبرد و تلف نمیشد. 

فکر کردی چرا پولدارا و اینایی که شوهرشون پولداره ۱۰ تا بچه میارن؟ ایلان ماسک رونالدو و مسی و زناشون

نه خواهر عزیزم

بچه که بیاری ناخوداگاه کلی خوشحالی بهت اصافه میشه

مخصوصا شیرین زبونیاش و اداهاش و میخره بازیاش

کمدی محضه

بسیار روزگارتو‌خوش میکنه

قربونشون برم

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

زندگی بااین شرایط واقعا سخته اما بچه اوردن زمانی خودخواهیه ک شرایط مالی نداشته باشه شرایط روحی نداشته باشی سن مناسب نداشته باشی ...

من بچه دار شدم بهش عشق بدم 

قشنگ ترین حس دنیاست

یه موجود کوچولو خوشبو داری که مال خودته یه تیکه از وجودته بیرون از بدنت داره نفس میکشه 

واسش هرکاری میکنی 

آیندشو میسازی 

واسه خوشحالیش صدتو میزاری 

باهاش رشد میکنی بزرگ میشی تجربه میکنی و سعی میکنی خواسته های خودت رو واسه بچت حتما به سرانجام برسونی ...

البته من به شدت طرفدار تک فرزندی هستم 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

خیلی خوبه ادم خودشو بشناسه و درباره بچه دار شدن فکر کنه تصمیم بگیره و خودشو مجبور به اینکار ندونه،تبریک میگم که به این بلوغ رسیدی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

منم مجردم اطراف ما اکثرا سنتی فکر میکنن ۳ تا ۵ بچه دارن تک فرزند خیلی کم پیدا میشه چ برسه ک کلا بچه نیارن مگه این خودشون نازا باشن 

من نمیخوام بچه بیارم میخوام ازدواج ک کردم به جای اینکه یه موجود دیگه توی این دنیا بیارم یکی دوتا بچه رو به سرپرستی بگیرم و بزرگ کنم یه موجودی ک تو این دنیا اومده خوشبختش کنم ولی میدونم با هر کی ازدواج کنم چنین اجازه ای بهم نمیده هنوز فکر میکنه من دیونم ک همچین فکری دارم😕💔

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹