2777
2789
عنوان

کیا با بچه دار شدن مخالفن

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 73 پست
بنظرم بچه نباشه امید به زندگی ام نیس دیگه از یه سنی به بعد ..همش ادم ب خودش میگه خب که چی ..پول دربی ...

دقیقا 👍

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا ادم احساسی نیستم و تا اینجای زندگیم فقط با منطق پیش رفتم ، مخالف ازدواجم هستم

منم مخالف جفتشم .

البته من ازدواج کردم از زندگیمم راضی هستم اما بچه نمیخوایم

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

اصلا ادم احساسی نیستم و تا اینجای زندگیم فقط با منطق پیش رفتم ، مخالف ازدواجم هستم

خوب تو برخلاف عمومیت حامعه هستی 

معلومه که درک نمیکنی افراد دیگه رو 

چون عموم افراد جامعه به سن‌خاصی میرسن براساس نیازهاشون و دل بسته شدن به کسی ازدواج میکنن و معمولا چون دوست دارن به یه موجود دیگه زندگی بدن و خودشون از مراقبت و پرورش  اون لذت ببرن بچه دار میشن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

مگه بچه میاری واسه پیری خودت؟ عجبا 

ما داریم یه موجود رو رواین دنیا میاریم که بهش عشق بدیم تا پر و بال بگیره و خودشو شکوفا کنه 

اگه هرکسی میخواد با این عقیده بچه بیاره واسه پیریش همون بهتر که نیاره 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

چی بگم انسان ها مومن بچه رو به خاطر خدا میارن به نظر منم بقیه اهداف خیلی ارزش ندارن

یعنی چی بخاطر خدا؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من چقدر از زندگی خستم

و حس میکنم بخشیدن زندگی به یه موجودی که می‌تونه این جهنم رو تجربه نکنه بزرگترین جنایته برای من

چون هیچ بهانه ای نداری اگر بپرسه چرا منو به دنیا آوردی؟‌ بی گناه ترین موجوده

خودم از زندگی لذت بردم؟ آیا لذتش به اندازه عذابش بود که یکی دیگه رو هم اسیر کنم؟ حوصله دارم یه بار دیگه با یه آدم دیگه همون مراحل رشد کوفتی رو تکرار کنم؟ نه واقعا