2777
2789
عنوان

کیا با بچه دار شدن مخالفن

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 73 پست

همه که نباید بچه بیارن 

یکی دوست نداره یکی شرایطش رو نداره 

بچه آوردن یک مسئولیته 

اونی که بچه می‌خواد باید توان حمایت روحی و مالی از بچه رو داشته باشه 

اگرنه چرا باید بچه بیاره ؟ چون بچه دوست داره ؟ آدم مگه راضی میشه به کسی که دوست داره ظلم کنه ؟

من خودم مجردم ولی تا روزی که شرایطش رو نداشته باشم محاله بچه بیارم بچه دار نشدن خیلی بهتر از اینه که یه بچه رو بیاری و بدبخت کنی 

البته راستش من دوست ندارم بچه دار بشم میخوام اگر یروز شرایطش رو داشتم از نظر مالی و روحی بچه به سرپرستی بگیرم و جای اینکه یه بچه دیگه وارد این دنیا کنم همون بچه ای که هست ولی زندگی خوبی نداره رو خوشبخت کنم 

اگر هیچوقت چنین شرایطی نداشتم کلاً قید بچه رو میزنم چرا باید یک موجود زنده و با احساس به خاطر خودخواهی من بدبخت بشه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا همینجوری ام ، حدودا ۲۶ سالمه ، ازدواج و بچه ک هیچ حتی ارتباط عاطفی هم برام بی معناست ، به ...

دقیقا جز اسیب چیزی نداره ب یه مشت بچه و شوهر و دوس پسر وابستگی و بعدش هزارتا داستان دیگه .فقط اگر یه کار پر درامدتر داشتم خیلی خیلی خوشحالتر بودم 

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

خب اگه والدین مام فک میکردن بچه اوردن خودخواهیه نه تنها ما نبودیم بلکه کلا نسل انسان ها منقرض میشد

کاملا باهات مخالفم نظر من اینه تو عاشق همسرت هستی همسرت عاشق توعه هیچ مشکلی باهم ندارین تصمیم به بچه دار شدن میگیرن یه موجود از وجود جفتتون شکل میگیره دنیا میاد تو پرورشش میدی،چیزای جدید بهش یاد میدی از بزرگ شدن و رشد کردن ثمره ی عشقت لذت میبری

ولی کسی که شرایطش رو نداره چه مالی چه روانی مخصوصا که توی زندگی زناشویی مشکل داره بنظرم نباید بچه دار شه چون اونوقت ک بچه بدبخت میشه و میشه خودخواهی که تو مشکلی داری تو زندگیت بچه رو بعنوان ناجی میبینی درحالی که بدنیا میاد نه تنها هیچ مشکلی رو حل نمیکنه بلکه خودشم میشه عامل مشکلات بزرگتر

یه روز توی زندگیت دستاورد به هم میزنی و حسرت میخوری که ای کاش یکی بود به ارث میبرد و تلف نمیشد. فکر ...

دستاورد دارم ، متولد ۷۸ ام ،دستاورد خیلی بزرگی نیست در حد خودمه ، کار خودم و دارم سالن زیبایی دارم ، خونه و ماشین خوب دارم ، هیچوقت دلم نخواسته بچه بیارم که اینارو بدم بهش و رو زمین نمونن ، وقتی فک میکنم به این موضوع نهایت چیزی ک ب ذهنم میرسه اینه که بدم به چند تا بچه ی بی سرپرست ک زمینه ی پیشرفتی رو داشته باشن 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

یه روز توی زندگیت دستاورد به هم میزنی و حسرت میخوری که ای کاش یکی بود به ارث میبرد و تلف نمیشد. فکر ...

برای ارث بچه آوردن دلیل عجیب ترین از برای پیری بچه اوردنه

That's how it goes, Everybody knows

خب اگه والدین مام فک میکردن بچه اوردن خودخواهیه نه تنها ما نبودیم بلکه کلا نسل انسان ها منقرض میشدکا ...

با قسمت دوم حرفاتون خیلی موافقم ، اما در باره پاراگراف اول باید بگم که من با وجود اینکه زندگی خوبی دارم و مشکل خاصی ندارم خداروشکر ، همچنان برام سواله که دقیقا پدر مادرم چرا بدنیا اوردنم ؟؟ تهش همه چی فانیه اینجا ، شاید من خیلی فلسفی دارم نگاه میکنم به دنیا و جهان هستی 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

به نظرم داشتن فرزند خوانده بهتراز دنیا آوردن یه بچست

البته اونم اگه باز وضع مالی و روانی مساعدی داشته باشی

تو هرچقدرم پولدار باشی و مواظب بچت باشی بازم نمیتونی تضمین کنی که آسیبی نبینه

به هر حال هرکس نظری داره 

ولی بچه یه نعمته، انگار یه فرشته اومده تو زندگیتاگه همه مثل تو فکرمیکردن که نسل بشر همون اول تموم می ...

والا 

اگه همه ازدواج کنن و بگن ما بچه نمیخواییم ک کره خاکی از آدمی زاد پاک میشه

🤍

خب میتونیم باهاش کار خیر کنیم 

الان به نظر شما ما با ایلان ماسک و مسی قابل مقایسه هست شرایطمون

والا بیشتر کسایی که من می‌بینم دارن هر روز بچه میارن یا به خاطر برخی عقاید خودشون رو موظف میدونن بعضی ها هم که معتقدن برکت میاد تو زندگیشون جالب اینجاست اکثراً هم یکی از یکی بدتره شرایطشون 

خب اگه والدین مام فک میکردن بچه اوردن خودخواهیه نه تنها ما نبودیم بلکه کلا نسل انسان ها منقرض میشدکا ...

برخی بچه آوردن ها کاملاً خود خواهیه 

خب الان مثلاً من هستم بودنم چه سودی داره ؟

سلامت روانم رو ازم گرفتن 

کل زندگیم فقط شد مشکل و غم و غصه 

این خودخواهی نیست پس چیه ؟

طرف مشکل داره بچه میاره مشکلش حل شه 

اون یکی نون برای خوردن نداره بچه میاره 

اینا اگر خودخواهی نیست پس چیه 

به نظرم داشتن فرزند خوانده بهتراز دنیا آوردن یه بچستالبته اونم اگه باز وضع مالی و روانی مساعدی داشته ...

دقیقاً ما با هم هم نظریم 💚