2777
2789

چی میگی بنده خدا 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس این پژو و پرایدا مال کیه

همش مال منه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
بیشتر مردم عادی همین پژو و پراید اینا سوار میشن چی شده حالا این سوال پرسیدی؟

من تاپیک زدم . ی پسر زشت با چ ماشینی جلب توجه میکنه . بعد کاربره میگه فک کردم بنز و بی ام و داری کسی با fx بهت پا نمیده. فونیکس ریخته

چی شده؟😅

من فونیکس و لاماری جدیدا زیاد میبینم تو خیابون قبلا انقدر نبود .

ولی همچنان هر جا میرم ۲۰۶ از همه بیشتره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

پس این پژو و پرایدا مال کیه

مال هموناس

من یه پولدار میشناسم تو محل با پراید میپره بعد میره بیرون با ماشین خارجیش میره😁

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من تاپیک زدم . ی پسر زشت با چ ماشینی جلب توجه میکنه . بعد کاربره میگه فک کردم بنز و بی ام و داری کسی ...

همون کاربر با پیکان باباش هر هفته میره پارک لب جوی اب😂😂من شوهرم ۲۰۶داغون داشت زنش شدم جوریم کلاس میزاشتم انگار بنزه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

همون کاربر با پیکان باباش هر هفته میره پارک لب جوی اب😂😂من شوهرم ۲۰۶داغون داشت زنش شدم جوریم کلاس م ...

خخخ . میگه اخلاق مهمه !! مگه اینکه بنز و بی ام و داشته باشی . خخ