2777
2789
من تاپیک زدم . ی پسر زشت با چ ماشینی جلب توجه میکنه . بعد کاربره میگه فک کردم بنز و بی ام و داری کسی ...

نه بابا فونیکس خیلی ماشین خوبیه آدمای باکلاس سوار میشن شوهرم نمایشگاه ماشین داره.بعد اصلا زیاد نیست اینایی میگن ماشین چینی پولشو ندارن وگرنه آپشن ماشین چینی مخصوصا جدیداش خیلی زیاده.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا فونیکس خیلی ماشین خوبیه آدمای باکلاس سوار میشن شوهرم نمایشگاه ماشین داره.بعد اصلا زیاد نیست ...

ی سوال چرا اینجا شوهراشون همه نمایشگاه ماشین دار یا پزشکن یا بساز بفروش یا جواهری 🤣 پس چرا ماشیناشونو میبینی دلت ب رحم میاد

ی سوال چرا اینجا شوهراشون همه نمایشگاه ماشین دار یا پزشکن یا بساز بفروش یا جواهری 🤣 پس چرا ماشیناشو ...

تو اصلا منو میشناسی یا اصلا ماشین مارو دیدی؟آدم میمونه جواب امثال شمارو چی بده من خالی بستم شوهرم زباله جمع کنه

2790
2778
2791
2779
2792