2777
2789

شوهرم همیشه خدا کار داره حتی پنح شنبه ها هم تا ظهر کاره . مثلا شمال بخایم بریم همیشه پنج شنبه بعداز ظهر میریم تا جمعه بعداز ظهر .همین .خیلی وقته میگم بریم مشهد اقا وقت نداره . خونه مامان من تا تهران یکساعت فاصلشه بخایم بریم نهایتش همون پنج شنبه بعداز ظهر تا جمعه بعدازظهره اونم چندماهی ی بار. ولی خونه مادر خودش تا تهران حدود 8ساعت فاصله است اونم بکوب بخاد برونه . حالا میگه فردا صب بریم شهرستان خونه مامانم تا یکشنبه برگردیم . همیشه هم ماهی ی بار خانوادش میگن بیاین و اینم سر پا میشه ک بریم . اعصابم خیلی خرده .نمیدونم چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلش با ایشون صحبت کنید و 

تا هوای شما رو بیشتر داشته باشن

تا ب شما هم خوش بگذره

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عزیزم جای من باشی چی میگی که شوهرم توی سال فقط ۲ روز نمیره سر کار اونم روز اول عید و عاشوراس و اون دو روز رو هم فقططططط میخوابه.. بقیه روزها تا ۹ یا ۱۰ شب سرکاره... و ۶ ساله نه سفر رفتم نه حتی یه گردش سادههههه .. انقدر باهاش هیچ جا نرفتم اگه مثلا تا سوپر بریم با هم حس میکنم با نامزدم رفتم بیرون و ازش خجالت میکشم

بگو من شنبه صب کار دارم خونه

تو خونه چه کاری داره ک حتما شنبه صبحه؟؟😂😂😂😂

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

عزيزم بي خيال باش مردا همينن.عشق خونوادن اونارو حتي به زناشون ترجيح ميدن..من شوهرم جلوشون طرفدارمه شش ماه هم بخاطرم باهاشون قهربود اما الان كه باز اشتن باز خونواده شو نميندازه منو بگيره كه.مجبوريم كوتاه بيايم.خونوادش بي قرهنگترين خونواده رو زمينن خيلي اذيتم ميكنن،خودشم خيانت كرده بهم نميدونم چرا دارم ميسازم،شايدبخاطر ابروي خونوادم.دو سال عروسي كرديم،ولي ميلي به زندگي ندارم طلاقم نميده عصباني بشه بعضي وقتا كتكمم ميزنه.

[QUOTE=53432421]قبلش با ایشون صحبت کنید و  تا هوای شما رو بیشتر داشته باشن تا ب شما هم خوش بگذره[/QUOTE

بیاد پیش من بشینه فوری خانوادش ناراحت میشن .حرفشون هم اینه ک دو روز میای همش برا ما باش .داداشش 26سالشه انگار ده سالشه.شوهرم خیلی دوسش داره . ی بار شوهرم پیش من نشسته بود فوری صداش زد فلانی بیا تو حیاط مامانم کار داره