شوهرم همیشه خدا کار داره حتی پنح شنبه ها هم تا ظهر کاره . مثلا شمال بخایم بریم همیشه پنج شنبه بعداز ظهر میریم تا جمعه بعداز ظهر .همین .خیلی وقته میگم بریم مشهد اقا وقت نداره . خونه مامان من تا تهران یکساعت فاصلشه بخایم بریم نهایتش همون پنج شنبه بعداز ظهر تا جمعه بعدازظهره اونم چندماهی ی بار. ولی خونه مادر خودش تا تهران حدود 8ساعت فاصله است اونم بکوب بخاد برونه . حالا میگه فردا صب بریم شهرستان خونه مامانم تا یکشنبه برگردیم . همیشه هم ماهی ی بار خانوادش میگن بیاین و اینم سر پا میشه ک بریم . اعصابم خیلی خرده .نمیدونم چکار کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کتک!!!!یا خدا چرا ب اون حد میرسچنی ک حریم ها شکسته شده عزیزم
حريم ما خيلي وقته شكسته هرچندوقتم دعوا داريم،خيانت ديدم ازش ولي باز موندم همين دوهفته پيش چون داشتم از كارش انتقاد ميكردم واس بي وفاييش تو حموم اب يخ گرفت همينجور ريخت روم بعد كتكم زد با تن لخت بعدشم منو انداخت از خونه بيرون تو اون هواي يخ،ولي باز به خاطر پدرم موندم.كاش پدرم حاميم بود.حوصله زندگي كردن با اين مردك ندارم خير سرش كارمند بانكا.مردا كثيفترين موجوداتين كه ديدم تا حالا،
عزیزم بی تفاوتی و بی خیالی در پیش بگیر که چاقا سوزاننده هست😂😂😂😂
رفتی خونشون به ظاهر بگو بخند شوهرتو پیششون با جون و عزیزم و این چیزا صدا کن هر وقتم دیدی دارن تو خلوت صحبت میکنن زود خودتو برسون سر بحثشون نزار تنها باشن باهم😈😈😈
مال منم هم کتکم میزنه هم خیانت کرده هم بیرونم کرده هم جلو خانوادش بدترین رفتار باهام کرده هم خیلی چیزای دیگه . من فقط بخاطر بچم موندم .شوهر من درسته وکیله ولی خیلی بی فرهنگن .
حرص نخورين هيچكدوم بزاريد نباشن بهتر ارومتريم ما.هر غلطي ميخوان بكنن ما چرا اينقد نياز به اونا داريم و وابسته ايم اخه.برن هر جا دلشون مبخواد دست از سر ما بردارن فقط.
پارسال عید من و بچمو ول کرد تو این ساختمون ک هیشکی نبود همه مسافرت بودن همسایه ها . گفت میرم خونه مامانم . ازون ور با خانواذش هماهنک کرده بود ک به من بگن اونجاست . و گوشیش خاموش کرد . نگو اقا دبی تشریف برده بودن . من هر چی بگم کم گفتم از بلاهایی ک سر ما اورد