2777
2789
عنوان

شما جای من باشید چ واکنشی نشون میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 40 پست
عزیزم جای من باشی چی میگی که شوهرم توی سال فقط ۲ روز نمیره سر کار اونم روز اول عید و عاشوراس و اون د ...

عزیزم شوهر من برا من وقت نداره برا خانوادش تا دلت بخاد وقت داره .حتی یکهفته کامل منو ول کرد رفت بخاطر کارای خانوادش بخدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=53432421]قبلش با ایشون صحبت کنید و  تا هوای شما رو بیشتر داشته باشن تا ب شما هم خوش بگذر ...

پس این یه روزنه ی امیده

ک همسرتون بسیار فهمیدن

ایشون هوای شما رو دارن

اول و آخرش ک باید برید

حداقل یه رفتاری رو پیش بگیرید ک

نه سیخ بسوزه 

نه کباب

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
کتک!!!!یا خدا چرا ب اون حد میرسچنی ک حریم ها شکسته شده عزیزم 

حريم ما خيلي وقته شكسته هرچندوقتم دعوا داريم،خيانت ديدم ازش ولي باز موندم همين دوهفته پيش چون داشتم از كارش انتقاد ميكردم واس بي وفاييش تو حموم اب يخ گرفت همينجور ريخت روم بعد كتكم زد با تن لخت بعدشم منو انداخت از خونه بيرون تو اون هواي يخ،ولي باز به خاطر پدرم موندم.كاش پدرم حاميم بود.حوصله زندگي كردن با اين مردك ندارم خير سرش كارمند بانكا.مردا كثيفترين موجوداتين كه ديدم تا حالا،

عزیزم بی تفاوتی و بی خیالی در پیش بگیر که چاقا سوزاننده هست😂😂😂😂

رفتی خونشون به ظاهر بگو بخند شوهرتو پیششون با جون و عزیزم و این چیزا صدا کن هر وقتم دیدی دارن تو خلوت صحبت میکنن زود خودتو برسون سر بحثشون نزار تنها باشن باهم😈😈😈

مال منم هم کتکم میزنه هم خیانت کرده هم بیرونم کرده هم جلو خانوادش بدترین رفتار باهام کرده هم خیلی چیزای دیگه . من فقط بخاطر بچم موندم .شوهر من درسته وکیله ولی خیلی بی فرهنگن .

پارسال عید من و بچمو ول کرد تو این ساختمون ک هیشکی نبود همه مسافرت بودن همسایه ها . گفت میرم خونه مامانم . ازون ور با خانواذش هماهنک کرده بود ک به من بگن اونجاست . و گوشیش خاموش کرد . نگو اقا دبی تشریف برده بودن . من هر چی بگم کم گفتم از بلاهایی ک سر ما اورد