2777
2789
عنوان

دانشجو بودن واقعا بده🥲💔

329 بازدید | 32 پست

من این هفته نتونستم برم خونه بخاطر یه سری کارگاه های الکی 

همین من میام خوابگاه مامانم غذای خوشمزه میپزه ، میرن مهمونی ، میرن بیرون 

بعدم میگن یه دفعه ای شد 🥹😂

الان کلی کار دارم برای این هفته ولی مث چی حوصلم سر رفته هم اتاقی ها هم خیلی یه جوری هستن 

از شب میخوابن تا 12 ظهر ، باز از ظهر میخوابن تا شش عصر 

اخلاقم ندارن اصلا 

خودمم خیلی تنها میرم بیرون 

الانم کل خوراکی هام تموم شده ، پولم زیاد ندارم ، 

باید با 300 تومن تا آخر ماه زندگی کنم 

حاااالم بده 💔🥲

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

اینجوری نگو

داری با تجربه میشی داری بزرگ میشی

دلت تنگ میشه یه روز

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا فکر کن دانشجوی راه دور باشی حتی کلاس هم نداشته باشی نتونی آخر هفته‌ها برگردی

واسه اینا سخت‌تره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کاش من دانشجوی شهر دور بودم انقد با ننم چش تو چش نمیشدم💔

الان اینو میگی 

یه هفته بیای خوابگاه میفهمی خانواده چقدر خوبه 

دلت پر میزنه برای تخم مرغ خونه 

دانشجوکدوم شهری

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

کاش من رشته ای میخوندم که علاقه داشتم الان دارم دیوونه میشم چطور امتحان بدم

حالا من که علاقه دارم چه گلی به سرم زدم 

اتفاقا من دانشجوام بهترین دورانه واس من 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕