2777
2789
عنوان

معجزه ی خدا با دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 39876 بازدید | 1657 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی اذیتم میکنه استوری برام میزاره تهمت میزنه توروخدا بگو چجوری شرش و کم کنم

تو تاپیک سومم صفحه1

زبان بند خانواده شوهر گڋاشتم ولی زبان بندیه که برای همه میشه استفاده کرد به نیت این فرد انجامش بده

این یه مورد 

یه مورد دیگه هربار حس کردی داره برات مزاحمت ایجاد میکنه 9 بار سوره کوثر رو بخون به نیت دور شدن ازت

پیدا نکردم میشه تگم کنی

دستورالعمل دعای زبان بند خانواده شوهر به این گونه است که در ابتدا باید همراه با نیت خالصانه و با تقرب به درگاه الهی و با طهارت و وضو آن را بنویسید و در زمینی هموار دفن کنید و سنگی بزرگ بر روی آن بگذارید تا دعای زبان بند خانواده شوهر موثر واقع شود: (همچنین نگاه کنید به دعای عزیز شدن نزد خانواده شوهر)

« بسم الله الرحمن الرحیم. بسم الله وحده و بالله استعین علیک و استغیث علیک خیرک بی عینیک و شرک بین قدمیک عقدت لسانک و عقدت قلبک علی محبه بخاتم سلیمان بن داود و عصا مسی علیهما السلام و بلا حول و لا قوهالا بالله العظیم حسبی الله و کفی سمع الله لمن دعا لیس وراء الله منتهی و افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد فوقاهم الله سیئات ما مکروا و حاق بآل فرعون سوء العذاب لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین

استاترعزیزبرای پیداکردن کاردلخواه چه ذکری انجام بدیم؟برای یه نفردیگه می خوام

🌹🍃 #دعا_برای_گشایش_کار_جوانان 🍃🌹

💜👈‏براي گشايش در کار و فتح و قوت کسب هرکس2 بار صلوات بفرستد و الم نشرح و آيه الکرسي را هر کدام 2 بار بخواند و از انگشت کوچک تا بزرگ عقد کند (ببندد) البته تاثير عجيبي خواهيد ديد

💜👈 و نيز براي گشايش کار آيه الکرسي بعد از هر نماز خوانده شود 

💜👈 سوره قدر 10 بار بعد از نماز صبح خوانده شود