2777
2789
عنوان

معجزه ی خدا با دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 39876 بازدید | 1657 پست
سلام عزیزممن یه مشکلی دارم انگار هیچی یاد نمی گیرمو هوشم ضعیفهدعا یا چیزی داری درسم خوب بشه؟من همیشه ...

جعفری نخور تو قران هم اومده جعفری هوشو ضعیف میکنه

مسواک بزن هرشب تقویت میکنه حافظتو و

ـ جهت قوت حافظه هر روز ده مرتبه بگوید:

فَفَهَّمْناها سُلیمْانَ وَ کُلاَّ آتیْنا فَهْماً وَ عِلْماً وَ سَخَّرْنا مَعَ داوُدَ الْجِبالَ مَعَ داوُدَ الْجِبالَ یَسْبَحْنَ وَ الطَّیْرَ وَ آلِهِ اَکْرِمْنی بِالْفَهْمِ وَ الْحْفِظِ وَ الْخَیْرّ یا قاضِیَ الْحاجاتِ وَ صلَّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ اَجْمَعینَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق روایت های قرانی واقعا جواب میدهایه 49سوره ذاریات رو بنویس تو برگه بنداز دور گردنت بختت رو باز می ...

سوره یس چن بار خوندم نشد☹️

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

🌷برآورده شدن حاجت

🌷محبوب شدن 

🟢از امام صادق علیه‌السلام نقل شده هر که 70 بار جهت مهمات سوره دخان را بخواند حاجتش روا گردد و نیز هر که این سوره را بنویسد و با خود دارد خلایق او را دوست دارند

باید نیت کنی تو نیتت تعداد بگی گفتی اینارو؟

نیت کردم مثلا گفتم چهل روز سوره یس میخونم به نیت اینکه بختم واشه اینجوری گفتم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

📿

🧮رونق در کسب و کار 

🌾اگر فروشنده کالا سوره حجر را بنویسد و بر بازوی خود بندد خرید و فروش او زیاد شود و مردم علاقمند می‌شوند که با او داد و ستد و معامله کنند و به اذن خداوند روزی او زیاد شود مادامی که این نوشته با او باشد.

نیت کردم مثلا گفتم چهل روز سوره یس میخونم به نیت اینکه بختم واشه اینجوری گفتم

خب عزیزم تو از کجا میدونی هیچی نشده یاس باعث میشه ازدواجت سریع بشه مثلا 5سال بعده میشه 3سال بعد مطمئن باش تاثیر گذاشته

خب عزیزم تو از کجا میدونی هیچی نشده یاس باعث میشه ازدواجت سریع بشه مثلا 5سال بعده میشه 3سال بعد مطمئ ...

ممنونم ازامیدواریت هععع

📿

🪡سوراخ کردن گوش اطفال بدون درد 

🌻آورده‌اند که هنگام سوراخ کردن گوش یا بینی این دعا را بر شقیقه و سوزن بخوانند و بدمند و سپس سوراخ کنند که از درد و جراحت ایمن باشند و دعا این است :

«عَلَى الْحَديدِ عَلَى السّٰاعَةِ الشَّديدِ بِحَقِّ عِلْمُ الْعُلَماءِ وَ بِحَقِّ سُكّانِ السَّماءِ وَ بِحَقِّ عيسَى بْنِ مَرْيَمَ اَنْ لا أَوْجَعَنى لَحْماً وَ لا اَخْرُجْ لي دَماً أَدْخُلُ سالِماً وَ أَخْرُجَ سالِماً»

اسی برای پس دادن بدهی چی بخونم

در هر روز ۴۱ مرتبه تا ۴۱ روز بعد از نماز صبح بگوید :

و َمَنْ يُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا یُضاعَفْ لَهُ

برای پرداخت قرض ها فوق العاده موثر و مجرب است

کشکول شمس ص ۷۰۱