2777
2789
عنوان

معجزه ی خدا با دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 39895 بازدید | 1657 پست

#جهت_دخول_در_بهشت 

✴️ ابن عباس روایت مے ڪند : حضرت محمد صل اللـہ علیـہ و آلـہ فرمودند:

🌼 هر ڪس با ایمان آیـہ شهد اللـہ را منظور 

✨آیـہ 18 سورہ آل عمران ✨ 

🌿☘️شهِدَ اللّهُ أَنَّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ وَالْمَلاَئِكَةُ وَأُوْلُواْ الْعِلْمِ قَآئِمًَا بِالْقِسْطِ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ ☘️🌿

🍥 بخواند و بعد از آن بگوید : 

🌿🌸 و أَنَا أَشْهَدُ بِمَا شَهِدَ اللَّهُ‏ بِهِ‏ وَ أَسْتَوْدِعُ‏ اللَّهَ هَذِهِ الْآيَةَ وَ هِيَ لِي عِنْدَ اللَّهِ وَدِيعَةٌ 🌸🌿

🍥 پس از آن بگوید : 

✨ آیـہ 19 سورہ آل عمران✨

🌿💙 إنَّ الدِّينَ عِندَ اللّهِ الإِسْلاَمُ وَمَا اخْتَلَفَ الَّذِينَ أُوْتُواْ الْكِتَابَ إِلاَّ مِن بَعْدِ مَا جَاءهُمُ الْعِلْمُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ وَمَن يَكْفُرْ بِآيَاتِ اللّهِ فَإِنَّ اللّهِ سَرِيعُ الْحِسَابِ 💙🌿

♻️ روز قیامت حق سبحانـہ و تبارڪ و تعالے مے فرماید : این بندہ را نزد من عهدے است و من بـہ عهد خود وفا مے ڪنم. بندہ مرا بـہ بهشت برید 

▫️روزه کله گنجشکی:

امام صادق علیه السلام:‌『ما پسرانمان را از ۵ سالگی امر به نماز میکنیم و شما از هفت سالگی امر کنید، و برای روزه از ۷ سالگی امر می کنیم به اندازه‌ای که در روز طاقت دارند هرچند نصف روز یا بیشتر و یا کمتر باشد و وقتی تشنگی گرسنگی بر ایشان غالب شد افطار می کنند تا به روزه عادت کند و توانایی بیابند،

و شما پسر بچه ها را از ۹ سالگی به روزه امر کنید هر مقدار از روز را که می توانند روزه بگیرند و وقتی تشنگی بر ایشان غلبه کرد افطار کند👌🏻』

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

#صلوات_و_آفرینش_مرغ_تسبیح_گوے 

🌿♨️ لا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَحْدَهُ لَا شَرِيكَ لَـہ . اللّهُمَ‏ صَلِ‏ على‏ مُحَمَّدٍ وَآل‏ مُحَمَّد♨️🌿 

🌼 از پیامبر اڪرم صل اللـہ علیـہ و آلـہ روایت شدہ است

☄️هر ڪس این صلوات را بفرستد مرغ سبزے از دهن او بیرون بیاید

☄️ و دو بال دارد و چون آن دو بال را مے گشاید بـہ مشرق و مغرب مے رسد و از آن مرغ صدایے شنیدہ مے شود  

✴️ همانند صداے مگس نحل پس حق تعالے بـہ او مے فرماید ڪـہ: مرا و پیغمبر مرا مدح ڪردے پس اڪنون ساڪن شو . 

🔆 آن مرغ گوید : چگونـہ ساڪن شوم و حال آنڪـہ تو گویندہ لا الـہ الا اللـہ را نیامرزیدے ؟

🔮 خطاب مے رسد ڪـہ : ساڪن شو من او را آمرزیدم  

🌸✨رسیدن به حاجت و #گشایش_بخت✨🌸

اگر شخصی مشکل و حاجتی دارد که

تا بحال حل نشده یا #دختری که #خواستگار ندارد و #ازدواجش به تاخیر افتاده ،99مرتبه این دعارا بخواند.

✨«یا غیاثی عند کُلِّ کُربه و معاذي عند کُلِّ شدةٍ ومجیبی عند کُلِّ دعوه أَسأَلُک اَن تُصلِّی علی محمد و الِ محمد و أَماناً من عقُوبات الدنیا والاخره ✨

📘آب حیات

🌹🍃#جواب_مثبت_گرفتن_درخواستگاری🍃🌹

💜👈🏻اگر بخواهی که زنی غیر از تو با شخص دیگه ای ازدواج نکند به داخل مشت خواستگار این

دعا را بنویسی ان شاء الله غیر از تو با شخص دیگری ازدواج نمی کند حتی می توان از چنگ دیگری هم در بیاوری

✨ رب اشرح لی صدری و یسرلی امری و هی لی من امری رشدا ✨

اگر انرا نوشته و بر روی زن دم بخت آویزان کنی به اذن خدا ازدواج می کند

#ازدواج

اگر شخصی دعای زیر را نوشته و همراه نگهدارد

اگر مرد مجرد باشد بزودی همسر یابد

اگر دختر باشد به زودی خواستگار یابد و شرایط ازدواجش مهیا گردد.

وووووو اَذّن فی النّاس بالحج یاتوک رجالاً وعَلَی کلَّ

ضامرٍ یاءتین من کلَّ فجُّ عمیق یشهدوا منافع اللهم ابعث بعلاً صالحاً لخطبه (فلان بنت فلانه)بحق کلامک القدیم و رسولک الکریم و بالف الفٍ لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم و صلی الله علی سیدنا محمد و علی اله و صحبه و سلم

دستورالعمل دعای زبان بند خانواده شوهر به این گونه است که در ابتدا باید همراه با نیت خالصانه و با تقرب به درگاه الهی و با طهارت و وضو آن را بنویسید و در زمینی هموار دفن کنید و سنگی بزرگ بر روی آن بگذارید تا دعای زبان بند خانواده شوهر موثر واقع شود: (همچنین نگاه کنید به دعای عزیز شدن نزد خانواده شوهر)

« بسم الله الرحمن الرحیم. بسم الله وحده و بالله استعین علیک و استغیث علیک خیرک بی عینیک و شرک بین قدمیک عقدت لسانک و عقدت قلبک علی محبه بخاتم سلیمان بن داود و عصا مسی علیهما السلام و بلا حول و لا قوهالا بالله العظیم حسبی الله و کفی سمع الله لمن دعا لیس وراء الله منتهی و افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد فوقاهم الله سیئات ما مکروا و حاق بآل فرعون سوء العذاب لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین .»

لایک

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

📿

💠محفوظ ماندن از جميع بلاها

🌷شیخ بهائی رحمه‌الله فرمود: هر که این دعا را با خود دارد از جمیع بلیات محفوظ می‌ماند.

«بسم الله الرَّحْمٰنِ الرَّحيمِ

يا هُوَ يا مَنْ هُوَ يا مَنْ لَيْسَ إِلّا هُوَ يا حَيُّ يا قَيّومُ يا حَيُّ لا يَموتُ يا حَيُّ يا قَيّومُ لا إِلٰهَ إِلّا أَنْتَ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ ارْزُقُني خَيْرَ الدُّنْيا وَالْآخِرَةِ يَا رَبَّ الْعالَمينَ»

📚گنج‌های معنوی۱، ص۱۰۸

سلام عزیزم

من یه مشکلی دارم انگار هیچی یاد نمی گیرم

و هوشم ضعیفه

دعا یا چیزی داری درسم خوب بشه؟

من همیشه راهنمایی شاگرد اول مدرسه بودم و دبیرستان سوم چهارم اگه راهکاری داره بهم بگو🙏

2790
2778
2791
2779
2792