2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جمشید فک نکنم بمیره شاید ی جاش اسیب ببینه یا بشکنه ب مرور خوب شه و نتونه اون تایم مسافرت بره و کنسل شه حس میکنم کار امیر بود چون ب سعید گف چ گوهی بخورم اونم گف نمیدونم فقط ی گوهی بخور چون امیر  ناراحت بود برا مسافرت رفتن اینا اگه کار این بوده باشه و شیرین بفهمه فک نمیکنم ببخشدش امیر داره گند میزنه درسته عاشقه ولی داره میرینه اگ تصادف کار این بوده باشه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

آخه همون موقع امیر اینا تو خونه بودن ، یعنی همون لحظه تصمیم گرفتن با ماشین بزنن؟

ببین فک نکنم سعید بدونه چون امیر گف من چ گوهی بخورم سعید گف نمیدونم فقط ی گوهی بخور پس اگ کار امیر بده باشه خیلی بد میشه درسته ک از رفتن اینا ب مسافرت ناراحت بود ولی اگ شیرین بفهمه تف هم نمیندازه تو روش درسته عاشقه ولی داره گند میزنه جمشید هم نمیمیره ی جاش اسیب میبینه و مسافرت کنسل میشه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

جمشید فک نکنم بمیره شاید ی جاش اسیب ببینه یا بشکنه ب مرور خوب شه و نتونه اون تایم مسافرت بره و کنسل ...

وای کاش جمشید نمیره 

آره واقعا خیلی کله خره امیر ولی هنوز امید دارم میگم شاید کار سعید بوده ولی از طرفی سعید دنبال حوریه بیشتر،اما اگه کار امیر باشه شیرین متنفر میشه ازش و واقعا نابود میشه

آره بنظر منم کار سعید بود امیر میدونست اکه اینکارو بکنه شیرین نابود میشه خدا کنه زنده بمونه

جمشید یکی از نقش اصلیاس همینجوری پرتش نمیکنن بیرون زنده میمونه 

رانندش انگار سعید بود و ماشین اون بود

اگ امیر ندونه و بفهمه کار سعید بود ی دعوا درست میشه

ببین فک نکنم سعی بدونه چون امیر گف من چ گوهی بخورم سعید گف نمیدونم فقط ی گوهی بخور پس اگ کار امیر بد ...

آره واقعا خیلی احمقه امیر هر کسی جای شیرین باشه ازش متنفر میشه 

وای خدا کنه نمیره من دوسش دارم🥺😂

آره واقعا خیلی احمقه امیر هر کسی جای شیرین باشه ازش متنفر میشه وای خدا کنه نمیره من دوسش دارم🥺😂

نمیمیره نقش اصلیه فقط اسیب میبینه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز