2777
2789
عنوان

تو ازدواجم و انتخابم دو دلم

182 بازدید | 17 پست

شوهرم ادمه خوبیه مهربونه کاریه زحمتکشه بهم اهمیت میده دست و دلبازه واسم ، وفاداره.

ولی از طرف دیگه به کار و اهدافم گیر میده و رو مخم میره ، بعضی وقتا زور میگه ، اوضاع اقتصادیمون جالب نیست .

البته با توجه به اینکه قبل از ازدواجم چند تا دوس پسر داشتم و دیدم هر پسری یه ایرادی داره و بین همه ی پسراییی که دیدم شوهرم از همشون بهتره .

واسه همین میدونم اگه جدا بشم تا اخر عمر میخوام مجرد بمونم چون همه ی مردا ایراد دارن .

از یه طرف میگم به خاطر خوبی هاش بدی هاش رو تحمل کنم .

از یه طرف میگم مردا فقط دردسرن دوباره مجرد بشم و برای فرار از تنهایی یه بچه از پرورشگاه بیارم بزرگ کنم که تو پیریمم تنها نمیرم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت جواب خودت رو دادی عزیزم بشین زندگیت رو بکن و سخت نگیر سخت می‌گیرد جهان بر مردمان سختگیر

اره متاسفانه خیلی کمالگرا هستم 

تو همه چی 

و همیشه نهایت وسواس رو انتخاب هر چی به خرج میدم که به هیچ مشکلی نخورم تو اون کار .

و جالبه همیشه هم اتفاقات غیرمنتظره ای میفته تو زندگیم که علیرغم

همه ی تلاش ها و وسواسم برای اینکه همه چی اونجوری که میخوام زندگیم پیش بره چه مالی چه تحصیلی چه عاطفی ، اتفاقات غیر منتظره باعث میشن زندگیم با برنامه ریزی و تلاشم ۱۸۰ درجه متفاوت بشه 

و این ازارم میده

بچه ی خود آدم به آدم وفا نمیکنه بعد توقع داری بچه ی یه نفر دیگه بیاد دستتو بگیره

نه 

به نظرم تو پیری هیچی به جز سلامتی و پول دست ادم رو نمیگیره .

ولی خب دست گرفتن نه ، همینکه هر بار بیاد پیشم بهم سر بزنه از تنهایی در بیام خودش خوبه دیگه .

همین مشکلمه که خیلی سختگیرم 😑 زندگی هم به من سخت میگیره و همیشه همه چی متفاوت از برنامه ریزیم میشه

اگه شوهرتو دوسش داری و واقعا اخلاق و رفتار خوبی داره توام هرجور شده بساز ، فک نکن زندگی بعد طلاق خیلی خوبه ،و فک نکن بعدش با یه مرد بهتری ازدواج میکنی 

میخوام تلاش کنم همینکارو کنم و ذره ذره راضیش کنم تا به اهدافی که از قبل داشتم و منو ازشون منع کرده ب ...

زندگی ساختنیه عزیزم. هیچی از اول کامل نیست. تنهایی هم خوب نیست. خوشبخت شی♡

پاینده ایران

اگه شوهرتو دوسش داری و واقعا اخلاق و رفتار خوبی داره توام هرجور شده بساز ، فک نکن زندگی بعد طلاق خیل ...

اون که صد درصد 

گفتم اگه بخوام جدا شم اینجوری نیس که دیگه بخوام ازدواج کنم یا باید مجردی تا اخر عمر رو تحمل کنم .

یا عشق و عاشقی همراه با محدودیت های اجتماعی که شوهرم برام ساخته

اون که صد درصد گفتم اگه بخوام جدا شم اینجوری نیس که دیگه بخوام ازدواج کنم یا باید مجردی تا اخر عمر ر ...

مجردی هم سخته خیلییی هم سخته 

ینی واقعا جوریه ک نمیشه تحمل کرد؟

مجردی هم سخته خیلییی هم سخته ینی واقعا جوریه ک نمیشه تحمل کرد؟

ببین بیشتر مشکلم اینه که از تهران اومدم یه شهرستان کوچیک 

رفیقامو از دست دادم ، شغلم رو از دست دادم از خانوادم دور شدم .

قرار نبود بیایم اینجا قرار بود اون بیاد تهران .

ولی همه ی برنامه ریزی های من به هم خورد .

البته الان باشگاه میرم و دوس جدید پیدا کردم مشکلم شغله .

نمیذاره شرکت کار کنم ، میگه واسه خودت کار کن  برام یه کسب و کار خونگی زده ، ولی یه جوریه تو اینکار هر بار بهش نیاز دارم باید کلا کاریه که بدونه کمکه یه مرد نمیشه .

اونم یه بار هست یه بار نیست .

الان میخوام برم ناخن کاری یاد بگیرم چون تو کار ناخن دیگه مواد اولیه ش و اینا جوری نیست که مجبور باشم از شوهرم بخوام برام بار بیاره و محیط دخترونه ست .

که فعلا برا اینکار هم بیست میلیون نیاز دارم که الان فقط پنج میلیون جمع کردم .

واقعا همه جوره پشیمونم چون همه چیزمو با این ازدواج از دست دادم ولی دارم تلاش میکنم تا چیزای جدید به دست بیارم 😥الان سه ماهه اومدم سر زندگیم

ببین بیشتر مشکلم اینه که از تهران اومدم یه شهرستان کوچیک رفیقامو از دست دادم ، شغلم رو از دست دادم ا ...

تازه سه ماهه و میتونی زندگیتو بسازی یکم تحمل کن کم کم شوهرتم نرم میشه 

ولی کلی بگم و همین یکم که از زندگیت گفتی من دوست دارم خودمم زندگیم همینجوی باشه ، البته هرکسی یه مدلیه