2777
2789
عنوان

تو ازدواجم و انتخابم دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 17 پست

سلام

فقط ایراد از اقایونه؟؟

خانما ایراد ندارن؟

مشکل شما همین تفکرات سمیتون هست تفکر بینشت درست کن همین فرد آدم مناسب یه

بزرگترین علت جدایی اینه موقع انتخاب دختر پسر هم ندارها. معیار های انتخاب درست همسر مناسبشون بلد نیستن و انتخاب میکنن بعد  گله میکنن جوری که انگار شوهراشون یا زناشون ما یا دیگران انتخاب کردن.

اختلاف شما اینه شما مستقل شدن دوس داری ولی همسرت نه دوس داره شما  به خونه زندگی و بچه هاتون و خودش و خودت برسی و آرامش خونه رو تامین کنی.

خوشی نزنه زیر سرت اینجا خیییییییلی از دخترا و زن ها ارزوشون داشتن همسری مثل همسر شماست.

فکر کردی بچه بیاری اون بچه تا آخر عمر بچه میمونه؟

اونم بزرگ میشه می‌ره  باز تنها میمونی

بعدشم نیازهایی داری که نمیشه تنهایی یا با پسر و مادر اون نیازهات رفع بشه جز با همسر 

پس بشین سر خونه زندگیت جای زن دایی که شوهراشون خودش برا زنش مشتری پیدا می‌کنه یه آدم بی عاری که با فروش...کسی درآمد میکرد اینارو به مختم نمی‌رسه وجود داشته باشه.اونوقت میری دور سر همسرت میکردی پروانه وار

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
تازه سه ماهه و میتونی زندگیتو بسازی یکم تحمل کن کم کم شوهرتم نرم میشه ولی کلی بگم و همین یکم که از ز ...

اره من ادم به شدت عجولی هستم همین برام سخته 

مشکلم بیشتر شغلمه .

بهش اصلا نمیتونم حرف شغل رو بزنم گیرا و اعصاب خورد کردناش فقط واسه کارمه .

بهش میگم یا بذار خودم تنهایی همه کارای کارمو انجام بدم اینقدر نگو زن تنها نمیره فلانجا 

یا خودتم باهام بیا بریم مواد اولیه بخرم .

منم زندگیمو دوس دارم تنها دغدغه ی زندگیمون شغلمه اینکه تقریبا بیکار به حساب میام رو مخمه .

همون میگم فعلا تحمل کنم شاید کمکم همه چی درست شد و رو روال افتاد یا تو همین کاری که شروع کردم بهم کمک کرد یا راضی شد تنها انجام بدم یا شاید اصلا راضی شد برم یه کار دیگه .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامفقط ایراد از اقایونه؟؟خانما ایراد ندارن؟مشکل شما همین تفکرات سمیتون هست تفکر بینشت درست کن همین ...

اتفاقا هم زن ها کلی ایراد دارن هم مردها ایراد دارن ،

من نگفتم خوبم ، من خودمم پر از ایراد و ترومام . هیچ انسانی بی ایراد نیست و نباید از ایرادات خودمون خجالت بکشیم

منم پر از تروما . پر از حس ترسم.

من از بابامم سختم بود پول بگیرم چه برسه از شوهر .

از محتاج بودن متنفرم .

و با همین نقطه ضعفم هم امتحان الهی شدم ، زندگیم به جایی رسید که بابا و داداشم و شوهرم و داییم پول گذاشتن تا من و شوهرم اواره نشیم .

شوهره من تو زندگیه خودشم مونده ، ۹ سال از من بزرگتره ولی حتی نتونست حق و حقوق خودشو از خانوادش بگیره و عین گداها ازدواج کردیم که بابام و داداشم و داییم باید میومدن پول میدادن تا ما اواره نشیم .

خب من چه طور میتونم اینده ی زندگیمو بدم دسته این ادم .

ادم قدرتمندی هستم ، همیشه همه جا موفق بودم .

و این مرد شخصیت منو میدونست و قبول کرد تا با شرایط من کنار بیاد .

اما الان بعد از ازدواج میخواد منو تغییر بده و من نمیخوام تغییر کنم .

من مثه بعضی دخترا نبودم که همه ارزو و هدفم از زندگی شوهر باشه .

اینم که با شوهرم که صفره صفر بود ازدواج کردم این نبوده که هوله شوهر باشم . شوهرم قبل از ازدواج اوضاعش خوب بود بی عقلیه خودش باعث شد همه چیزشو به باد بده و سرش کلاه بذارن .

من مهمترین هدفم درس و شغل و موفقیت بود و در کنارش دوس داشتم یه زندگی هم تشکیل بدم و طعم شوهر و فرزند داشتن رو بچشم .

ولی این اقا با شرایط من موافقت کرد و الان زده زیرش . منم ادمه کوتاه بیایی نیستم . نمیتونم خودم رو به خاطر اون از زندگی محروم کنم .

اونم میتونه یا منو طلاق بده و یه زنه بیکار که هیچ هدفی جز شوهر نداره بگیره اونم همچین شوهری که جلوی ظالم ها موشه و  بلد نیست از حق خودش دفاع کنه ولی زورگوییش به زنش میرسه که زنش رو از کار و پیشرفت محروم کنه . یا به جای اینکه بخواد زنه هدفمند و قدرتمند خودش رو که همیشه همه جا رییس و مدیر و کلانتر بوده ، خونه نشین کنه ، منو همینجوری که هستم با انتخاب های خودم بپذیره .

من یه ادم کنترل گرم و این بدیه منه ، و گیر یه ادمه کنترل گر هم افتادم که این بدیه اونه