2777
2789
عنوان

نامزدم اومد حرفای قشنگ بزنه گند زد

607 بازدید | 42 پست

نامزد من قبلا دوست دختری داشته که عاشقش بوده، الان که یه سالی هست از رابطمون‌ میگذره حسش خیلی عمیق تر شده، بهم گفت من الان حسم نسبت به اپایل رابطه خیلی بیشتر شده، عاشقت شدم. فکر نمیکردم عاشق بشم دیگه ولی با تو حسم حتی از قبل بیشتره 

حالا من به جای اینکه خوشم بیاد از حرفش بیشتر ناراحت شدم، یعنی چی فکر نمیکردی عاشق بشی؟ وقتی اوایل آشنایی فکر نمیکردی عاشق بشی پس اصلا چرا ادامه دادی؟ مگه من مسخره اتم؟ من دلم میخواست با کسی ازدواج کنم که عاشقم باشه، اومدیم و عاشق نمیشدی، اینجوری که هیچوقت نمیبخشیدمت‌ (البته هیچکدوم از حرفارو نگفتما، اما احساس دلیم اینجوری بود)

واقعا شما جای من بودین ناراحت نمیشدین؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دنبال زیر بغل ماری

طبعیع زمان که میگذره برای همه وابستگی و دلبستگی بیشتر میشه ولی اگه رابطه ای شروع میشه حتما احساسی بوده که به مرور قوی تر شده 

با این اخلاقیات نه با این مرد بلکه با هر مرد دیگه به مشکل میخوری

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

حال و بچسب بابا

گذشته هیچی توش نیست

چیز بدی نگفته خب آدم اول از طرف خوشش میاد اما عاشق نمیشه تا به مرور با شناختش

ضمنا عشق در یک لحظه اصولا دوام نداره اما اینطوری که به مرور عاشقت شده قدرتو بیشتر میدونه

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

خیلی ادم ناراحت میشه میفهمتت منم پارتنرم قبلا به طرز خیلی بدی عاشق ی دختری بوده الان خودش گردن نمیگیره میگ نمیخوامش ولی از رفتاراش میفهمم هنوزم اولویتش اونه ولی به روی خودم نمیارم💔

اگ فراموش کرده قبلیو چیزی بروش نیار بیشتر سیاست بخرج بده محبت کن بزا وابسته تو بشه 

کاربری دست دو نفره دوستان

خب عزیزم کی اوایل رابطه عاشقه که ایشون دومیش باشه 

به نظرم زیادی حساس شدی 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من ناراحت نمی‌شدم این دوران برا شناخت  ممکنه به ازدواج ختم بشه ممکن هم نشه ربطی ندارد مهم اینه که درست و منطقی پیش بره نه فقط از رو هیجان

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

طفلک اینجوری داره ازت تعریف میکنه، چرا شما خانما فقط بلدین جنبه‌ی منفی موضوعات رو برداشت کنین یا بهشون حس منفی بدین

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

اگه همین حسش هم موقتی باشه و توهم عشق زده باشه چی؟ منو نسبت به گذشته اش حساس تر کرد با این حرفا. مگه ...

اتفاقاً عشق اینجوری به نظرم بهتره تا عشق دریک نگاه

اگر از اول عاشقت بود یعنی بخاطر چشم و ابروت بود نه بخاطر اخلاق و رفتارت اونوقت حال بدتری نداشتی؟

گذشته رو ول کن دختر

منم با یکی برای اشنایی ازدواج حرف میزدم توی اون ۳ روز هزار بار میگفت خط قرمز من خیانته من عاشق یکی بودم که خدام بوده خدای روی زمینم بوده خیانت. کرده اون لحظه سریع بلاکش کردم 

شما ک چیز بدی نگفته فقط گفته فکرشو نمیکردم باز اعتماد کنم عاشق بشم

❤️❤️

خب عزیزم کی اوایل رابطه عاشقه که ایشون دومیش باشه به نظرم زیادی حساس شدی

ببین حرفم این نیست که چرا الان عاشق شده، این جمله اش که گفت فکر نمیکردم عاشق بشم، این ناراحتم کرد، چرا اون موقع همچین فکری میکرد و با وجود این فکر چرا با من ادامه داد. به این فکر نکرد این دختر حقشه با کسی که عاشقش باشه ازدواج کنه‌. میگفت اپایل فقط خوشم اومده بود تا مدتی دوست داشتم ولی فکر نمیکردم عاشق بشم(یعنی مثل اون دفعه قبل) 

اگه همین حسش هم موقتی باشه و توهم عشق زده باشه چی؟ منو نسبت به گذشته اش حساس تر کرد با این حرفا. مگه ...

اینو دیگه خودت بعد از یه سال رابطه باید فهمیده باشی اونی که واقعا عاشق سعی می کنه این رابطه رو به جایی برسونه قصدش فقط خوش گذرونی و سرگرمی نیست 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷