2777
2789
عنوان

نامزدم اومد حرفای قشنگ بزنه گند زد

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 42 پست
اتفاقاً عشق اینجوری به نظرم بهتره تا عشق دریک نگاهاگر از اول عاشقت بود یعنی بخاطر چشم و ابروت بود نه ...

نه اخه میدونی چیه؟ الان که به قول خودش عاشقم شده نزدیکی فیزیکی بیشتری باهام داره. بیشتر نگام میکنه، زل میزنه بهم، از ظاهرم تعریف میکنه. دستمو میگیرم دلش میخواد ببوسه منو و ...

من تعجب میکنم میگم خب این طاهر من که همونه، انکار تازه به چشمش اومده! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلک اینجوری داره ازت تعریف میکنه، چرا شما خانما فقط بلدین جنبه‌ی منفی موضوعات رو برداشت کنین یا بهش ...

پشت این تعریف چیزای دیگه ام هست. ما خانما به لایه های زیرین هم توجه میکنیم 

اینو دیگه خودت بعد از یه سال رابطه باید فهمیده باشی اونی که واقعا عاشق سعی می کنه این رابطه رو به جا ...

ما خواستگار سنتی بودیم دیگه این که پرواضحه که رابطه رسمیه و قراره به جایی برسونش 

واقعا ما خانما اخلاقای خیلی بدی داریم

از حق نگذریم اخلاقای خوبم دارین، ولی بعضی از کارها و رفتارها، تیشه به ریشه‌ی زندگی‌ها میزنه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

به جای فکر کردن و ساختن آیندهدنبال حرفای خاله زنکی هستینکسی ک دتبال بهانه باشه از هر حرفی ناراحت میش ...

با حرفتون موافق نیستم. احساسات زن مهمه و حساسه، به این ه و ساختن رابطه فکر میکنیم اما چیزی که ناراحتم میکنه نمیتونم به حسم بگم نه، برو، حق نداری ناراحت بشی 

نه اخه میدونی چیه؟ الان که به قول خودش عاشقم شده نزدیکی فیزیکی بیشتری باهام داره. بیشتر نگام میکنه، ...

خب اونم عاشق ظاهرت نشده عاشق باطنت شده یعنی کمالات و رفتارت و برای این عشق لازمه بوده مدتی تورو بشناسه

پشت این تعریف چیزای دیگه ام هست. ما خانما به لایه های زیرین هم توجه میکنیم

اون لایه‌ها رو خودت داری میسازی، چون آقایون اصلا پیچیده و لایه لایه نیستن

می‌دونم منظورت چیه، ولی اون هم جزوی از زندگیتون خواهد شد، ولی فعلا زوده

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

خب اونم عاشق ظاهرت نشده عاشق باطنت شده یعنی کمالات و رفتارت و برای این عشق لازمه بوده مدتی تورو بشنا ...

واقعا اینطوره؟ 

چون وقتی نمود این تغییر حسش از دوست داشتن به عشق رو دارم تو نزدیک تر شدن فیزیکیش و بیشتر شدن تمایلاتش میبینم تعجب میکنم. عاشق رفتار و اخلاق من شده و باعث شده بیشتر بخواد نزدیکم باشه و تمایلاتش بهم بیشتر شده! 

کاش اخلاقای خوبم نداشتیم . من بیشتر از اخلاقای خوبم داره ضربه میخورم تا اخلاقای بدم

خودت داری میگی اخلاق خوب، تا حالا دیدی کسی اخلاق خوب رو نهی و مذمت کنه؟ پس یا اخلاق خوب رو در جای خوب و درست، و یا برای آدم درست استفاده نکردی، ولی در کل اصلا خوبی رو با بدی عوض نکن، همیشه خوب باش

واقعا اینطوره؟ چون وقتی نمود این تغییر حسش از دوست داشتن به عشق رو دارم تو نزدیک تر شدن فیزیکیش و بی ...

بله منطق اینو میگه

به نظرم تو بیشتر ناراحتی چون فکرمیکنی همون اول با همه احساساتش وارد رابطه نشده که اینم منطقیه (خصوصا با تجربه تلخی که از رابطه قبل داشته)چون ممکن بوده این رابطه سرانجامی نداشته باشه و اون نخواسته دوباره شکست بخوره

واقعا اینطوره؟ چون وقتی نمود این تغییر حسش از دوست داشتن به عشق رو دارم تو نزدیک تر شدن فیزیکیش و بی ...

روی اینا فعلا نمیشه اسم عشق گذاشت، اینا احساسات زود‌گذر و هورمونیه،( بالا سربسته اشاره کردم که فعلا برای تماس زوده) عشق در طی زمان بوجود میاد و ان‌شاءالله که پایدار خواهد بود