2777
2789
عنوان

نامزدم اومد حرفای قشنگ بزنه گند زد

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 42 پست
بله منطق اینو میگهبه نظرم تو بیشتر ناراحتی چون فکرمیکنی همون اول با همه احساساتش وارد رابطه نشده که ...

اره دقیقا با الان کاری ندارم 

اگه اون اوایل رابطه از درون قلب و احساسش خبر داشتم احتمال داشت وارد رابطه نشم اصلا 

تا حالا که هیچ کس لیاقت خوبیمو نداشته هیچ کس قدر خوبیمو ندونسته

بنظرم اگه بخوای اینجوری نگاه کنی، باز هم‌ کسی رو پیدا نمیکنی که لیاقت خوبیتو داشته باشه، 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقیقا با الان کاری ندارم اگه اون اوایل رابطه از درون قلب و احساسش خبر داشتم احتمال داشت وارد راب ...

ببین همه چیز خیلی واضح بوده

اون تازه شکست خورده و احساساتش هنوز ملتهب بوده

پس طبیعتاً برای بهبودی کامل نیاز به زمان داشته

شاید چون ازاول با دید رویاگونه وارد رابطه شدی نتونستی این واقعیت رو ببینی.اما به گذشته فکر نکن لحظه حال رو دریاب

پس چکار کنم؟؟؟

من انقدر خوب نیستم که بتونم جواب درستی بهت بدم، ولی مشخصه که خوبیاتو اصلا نباید کم کنی، ولی باید هم درست و هم بموقع استفاده و خرجشون کنی و هم یه کم خودتو هم‌سطح دیگرون کن و گاهی خودتو بذار جاشون تا هم نتیجه‌ و بازخورد رفتارای خودتو ببینی و هم علت رفتار اونا رو پیدا و درک کنی

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

اسی نامزدت احساساتی شده یه چیزی پرونده میخواسته اوج احساسش رو بهت بفهمونه 

میخواسته خیییلی عمیق بگه عاشقتم 

اینقد سخت نگیر 

اگه به این چیزا فکر کنی کم کم ازش دلزده میشی و رفتارت بد میشه باهاش و دقیقا کاری میکنی که اونم ازت دلزده بشه و زندگیتو خراب میکنی پس سعی کن به عشق همسرت به خودت فکر کنی نه به چرت و پرت های پشتش

این خیلی خوبه

یعنی شما رفتارت طوری بوده که عاشقش کردی

دوستت داشته اومده جلو یعنی عقلشم انتخابت کرده. 

حالا عاشقته و این خیلی خوبه

بهش اقتدار بده پیشواز بدرقه یادت نره

بدشو هیچ جانگو 

از کارای خوبش تشکرو تعریف کن، آقای خونم، رئیس، سلطان و.... صداش بزن

زندگیتو با افکار بچگونه خراب نکن

کلی راه تو زندگیت در پیش دارین 

از زندگیت لذت ببر

عزيزم بلوغ جسمي داري اما فكري نه

قطعا خودتم از اول دلباختش نبودي اما مثلا الان طاقت دوريشو نداري به همين سادگي

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .