2777
2789
عنوان

خیلییییی 😫شدم😤

70 بازدید | 21 پست

وااااای خیلییییی چااااق شدمممم

صورتم ورم کرد از چاقی

قدم ۱۷۰ وزنم ۸۲ 

استخون بندیم درشته

نمیدونن چقدر اضافه وزن دارم

ولی بنظرتون چه رژیمی بگیرمم

مثبت فکر کن،مثبت اتفاق میوفته❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کالری شماری

یکی میشه توضیح بده سایت چشه؟ چرا پربازدید و اینا نداره؟

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

کالری شمارییکی میشه توضیح بده سایت چشه؟ چرا پربازدید و اینا نداره؟

چون سایت ریخته به هم

مدام داره ارور میده

سرورهاش داغون شده ظاهرا

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

منم چاق شدم شدیداً بخاطر کنکور بهش توجه نکردم هم کنکور گند زدم هم هیکلم از پارسال این موقع تو یک سال ۱۴ کیلو اضافه کردم و الان حدود ۱۸ کیلو اضافه وزن دارم

صل علی سه تیرکه   چشما ترامپ بترکه

چون سایت ریخته به هممدام داره ارور میدهسرورهاش داغون شده ظاهرا

هر روز ی مشکلی داره! واقعا که

با گذشت زمان همه پیشرفت میکنن این سایت پسرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

کالری شماری چطوریه؟؟؟سایت مزخرف تر از هیمشه شده

با توجه ب قد و وزنت برای کاهش وزن کالری دریافتی روزانتو حساب میکنی. ی اپ کالری شماری نصب میکنی، هدفتو مشخص میکنی ک میخوای چند کیلو بشی. همه چی میتونی بخوری فقط کم. کنارشم ورزش کن مثل پیاده روی و..

آروم آروم میرسی ب وزن دلخواهت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم چاق شدم شدیداً بخاطر کنکور بهش توجه نکردم هم کنکور گند زدم هم هیکلم از پارسال این موقع تو یک سال ...

بیا با هم رژیمو شروع کنیم پس انگیزه بگیریم😂

مثبت فکر کن،مثبت اتفاق میوفته❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز