2789
عنوان

خیلییییی 😫شدم😤

| مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 21 پست
کالری شماری چطوریه؟؟؟سایت مزخرف تر از هیمشه شده

واقعا مزخرفه

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه ب قد و وزنت برای کاهش وزن کالری دریافتی روزانتو حساب میکنی. ی اپ کالری شماری نصب میکنی، هدفت ...

اپ کالری برای ایفون از اپ استور دانلود کنم!

مثبت فکر کن،مثبت اتفاق میوفته❤️

اپ کالری برای ایفون از اپ استور دانلود کنم!

بله از گوگل پلی سرچ کن ببین چ اپی داره

من مانکن داشنم راضی بودم. الان هدفشو پولی کرده ولی زیاد نیست

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیا با هم رژیمو شروع کنیم پس انگیزه بگیریم😂

اره حتما از فردا من کالری شماری میکنم یکم هم ورزش شب گزارششو اینجا می‌فرستم تو هم بفرس همینجا 

سقف کالری فردا  برا من هزار

صل علی سه تیرکه   چشما ترامپ بترکه

اره حتما از فردا من کالری شماری میکنم یکم هم ورزش شب گزارششو اینجا می‌فرستم تو هم بفرس همینجا سقف کا ...

من فعلا نمیتونم باشگاه برم 

من باید هزار۵۰۰ کالری داشته باشم

اصلا حوصلم به کالری شماری نمیگیرههه 

برنامشم دان کردم نمیاره اصلا

تصمیم گرفتم نون و برنج و شیرینی جات و فست فود رو کم کنم به جاش از سبزیجات و غذاهای کم چرب استفاده کنم

مثبت فکر کن،مثبت اتفاق میوفته❤️