2777
2789
عنوان

شوهر بیشعور

495 بازدید | 17 پست

حالم خیلی بده امروز هم پریودم هم سرماخوردم به شوهرم زنگ زدم گفتم حالم بده میشه برام نوار بهداشتی بخری برگشته بهم میگه خب پریودی تیر که نخوردی عیب نیست من برات بگیرم گفتم عزیزم درد پریود هیچوقت برای من یکنفر که عادی نشده بهم گفت به بابات و اون داداشت بگو ببین برات میخرن

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وایی 

فدات بشم قشنگ من،فدای اون دلت بشم من

بیا بغلم🥲🫂

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بهش بگو بره فروشگاه یکم چیز میز برداره وسطا دو تا نوارم بندازه تو سبد 

اینجوری یکم راحتتره خریدش 

من خودم اینجوری میخریدم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نمی تونم فعلا با هام لجه

حالا الان که هیچ این روش یاد بگیر یری های بعدی بگو اینجور بگیره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب پدرو برادر درست نیست بخره .تو که شوهری.پس بگو نبایدم منو بدون روسری ببینی عیبه😐

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌