2777
2789
عنوان

حس ششم قدی لطفا بهم کمک کنید.

158 بازدید | 35 پست

دوستان کی حس ششمش قوی؟ 

می‌تونه بهم بگه حرف های پیش گو درمورد آیندم و شوهرم گفته درسته یا اشتباه؟

برای همسر عزیزم ❤️‍🔥💋 جهانم تویی❤️                     چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕

بستگی داره اون پیشگو چه پیشگویی هست من یه پیشگویی رو دیدم به یه مادر پسر بچه گفت بچت رو در سن ۳۳ سالگی از دست میدی با گاز خفه میشه و همون شد

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره اون پیشگو چه پیشگویی هست من یه پیشگویی رو دیدم به یه مادر پسر بچه گفت بچت رو در سن ۳۳ سال ...

نمیدونم بهم گفت شوهرت طلاقت میده 

گفت خراب کردی باهاش ازدواج کردی 

البته دوماه عقد کردم نمیدونم حرفش راسته یا دروغ🥺

برای همسر عزیزم ❤️‍🔥💋 جهانم تویی❤️                     چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕
بستگی داره اون پیشگو چه پیشگویی هست من یه پیشگویی رو دیدم به یه مادر پسر بچه گفت بچت رو در سن ۳۳ سال ...

خدا رحمتش کنه خیلی ناراحت شدم 🥺😓

ذهنیتتو خراب نکن توکلت بخدا باشه انرژی منفی جذب نکن

گفت شوهرت هوس بازه😔🥺

خوب عزیزم مگه شناخت نداری نسبت ب شوهرت

دارم ولی تغییر رفتار اخیرش من رو اذیت کرده 

آخه فقط ۱۷ سالمه 

بد دل نشو اینا معلوم نیست راست میگن یا دروغ خودتو ناراحت نکن

خصوصیات ظاهریم رو درست گفت

دارم ولی تغییر رفتار اخیرش من رو اذیت کرده  آخه فقط ۱۷ سالمه

نگا کن تو هواست بهش باشه دیگه کم نزاری براش مواظبش باش سعی کن اول رفیقت باشه بعد شوهرت  اینجوریه خیلی برا خودتم خوب میشع 

همسنیم🥲❤️‍🩹

در من خری به گل نشسته=/!🫏
نگا کن تو هواست بهش باشه دیگه کم نزاری براش مواظبش باش سعی کن اول رفیقت باشه بعد شوهرت  اینجوری ...

باشه عزیزم مرسی 

توهم متاهلی؟

اعتماد به اینجور آدما سخته علم روانشناسیشون قویه در هر صورت بسپار بخدا ان شاالله اشتباه گفته

ممنون از حرف‌های قشنگتون💋