fagitareshgh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 209 عنوان حس ششم قدی لطفا بهم کمک کنید. 158 بازدید | 35 پست دوستان کی حس ششمش قوی؟ میتونه بهم بگه حرف های پیش گو درمورد آیندم و شوهرم گفته درسته یا اشتباه؟ برای همسر عزیزم ❤️🔥💋 جهانم تویی❤️ چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕 1402/06/08 | 00:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
13144 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 3466 بستگی داره اون پیشگو چه پیشگویی هست من یه پیشگویی رو دیدم به یه مادر پسر بچه گفت بچت رو در سن ۳۳ سالگی از دست میدی با گاز خفه میشه و همون شد تازه وارد نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد
zz72 عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 2988 بستگی داره اون پیشگو چه پیشگویی هست من یه پیشگویی رو دیدم به یه مادر پسر بچه گفت بچت رو در سن ۳۳ سال ... آخه چطوری؟
fagitareshgh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 209 بستگی داره اون پیشگو چه پیشگویی هست من یه پیشگویی رو دیدم به یه مادر پسر بچه گفت بچت رو در سن ۳۳ سال ... نمیدونم بهم گفت شوهرت طلاقت میده گفت خراب کردی باهاش ازدواج کردی البته دوماه عقد کردم نمیدونم حرفش راسته یا دروغ🥺 برای همسر عزیزم ❤️🔥💋 جهانم تویی❤️ چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕
fagitareshgh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 209 بستگی داره اون پیشگو چه پیشگویی هست من یه پیشگویی رو دیدم به یه مادر پسر بچه گفت بچت رو در سن ۳۳ سال ... خدا رحمتش کنه خیلی ناراحت شدم 🥺😓 برای همسر عزیزم ❤️🔥💋 جهانم تویی❤️ چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕
zz72 عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 2988 نمیدونم بهم گفت شوهرت طلاقت میده گفت خراب کردی باهاش ازدواج کردی البته دوماه عقد کردم ... ذهنیتتو خراب نکن توکلت بخدا باشه انرژی منفی جذب نکن
fagitareshgh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 209 ذهنیتتو خراب نکن توکلت بخدا باشه انرژی منفی جذب نکن گفت شوهرت هوس بازه😔🥺 برای همسر عزیزم ❤️🔥💋 جهانم تویی❤️ چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕
fifi8078116 عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 1265 گفت شوهرت هوس بازه😔🥺 خوب عزیزم مگه شناخت نداری نسبت ب شوهرت در من خری به گل نشسته=/!🫏
fagitareshgh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 209 خوب عزیزم مگه شناخت نداری نسبت ب شوهرت دارم ولی تغییر رفتار اخیرش من رو اذیت کرده آخه فقط ۱۷ سالمه برای همسر عزیزم ❤️🔥💋 جهانم تویی❤️ چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕
zz72 عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 2988 گفت شوهرت هوس بازه😔🥺 بد دل نشو اینا معلوم نیست راست میگن یا دروغ خودتو ناراحت نکن
fagitareshgh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 209 بد دل نشو اینا معلوم نیست راست میگن یا دروغ خودتو ناراحت نکن خصوصیات ظاهریم رو درست گفت برای همسر عزیزم ❤️🔥💋 جهانم تویی❤️ چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕
fifi8078116 عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 1265 دارم ولی تغییر رفتار اخیرش من رو اذیت کرده آخه فقط ۱۷ سالمه نگا کن تو هواست بهش باشه دیگه کم نزاری براش مواظبش باش سعی کن اول رفیقت باشه بعد شوهرت اینجوریه خیلی برا خودتم خوب میشع همسنیم🥲❤️🩹 در من خری به گل نشسته=/!🫏
zz72 عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 2988 خصوصیات ظاهریم رو درست گفت اعتماد به اینجور آدما سخته علم روانشناسیشون قویه در هر صورت بسپار بخدا ان شاالله اشتباه گفته
fagitareshgh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 209 نگا کن تو هواست بهش باشه دیگه کم نزاری براش مواظبش باش سعی کن اول رفیقت باشه بعد شوهرت اینجوری ... باشه عزیزم مرسی توهم متاهلی؟ برای همسر عزیزم ❤️🔥💋 جهانم تویی❤️ چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕
fagitareshgh مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 209 اعتماد به اینجور آدما سخته علم روانشناسیشون قویه در هر صورت بسپار بخدا ان شاالله اشتباه گفته ممنون از حرفهای قشنگتون💋 برای همسر عزیزم ❤️🔥💋 جهانم تویی❤️ چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕