2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 103 پست
دلم به هیچی نمیره ن درس نه ورزش وقتی این حرفاشو میزنه

اتفاقا وقتی این حرفا رو می زنه باید انگیزه پیدا کنی و زندگیتو بسازی و بهش بفهمونی چیزی کم نداری..باشگاه واقعا خوره..هم روحیت شاد میشه هم رو هیکلت کار میکنی..بشرط اینکه ی جای خوب بری و مداوم..کتابم زیاد بخون اطلاعات عمومیت ک بره بالا انقد خودتو دست کم نمی گیری..بازی کوییز اف کینگم رو گوشیت بنصب بدک نیس برا اطلاعات عمومی😆😆

اتفاقا وقتی این حرفا رو می زنه باید انگیزه پیدا کنی و زندگیتو بسازی و بهش بفهمونی چیزی کم نداری..باش ...

این بازیه چیه؟

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی راه هست ..بستگی به اخلاق شوهرت داره یه جور نشه کارتون به نا کجا اباد برسه... یکم چشمشو بترسون. ...

خیای دوسش دارم حتی یه روزم نمیتونم بهش بی محلی بکنم سریع متوجه میشه اگه یه ذره اخلاقم عوض بشه و شروع میکنه به زبون ریختن منم موندم کدوم حرفاشو باور کنم

چی بگم والا... نمیدونم اگر واقعا منظور داره خاک تو سرش.. ولی اونجوری فک نکن ک اذیت نشی خداروشکر چی ...

اصلا فک نمی کنم بهش..چون واقعا عددی نیس برام..الانم یهو یادش افتادم داغ کردم😂😂

اصلا فک نمی کنم بهش..چون واقعا عددی نیس برام..الانم یهو یادش افتادم داغ کردم😂😂

آها 😂😂😂😂اره آدم گاهی یهو یاد یه چیزایی میوفته..

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
خیای دوسش دارم حتی یه روزم نمیتونم بهش بی محلی بکنم سریع متوجه میشه اگه یه ذره اخلاقم عوض بشه و شروع ...

خب خوبه دیگه برار زبون بریزه .. زیاد ب روش نخند مخصوصا وقتی می رنجونت

خیای دوسش دارم حتی یه روزم نمیتونم بهش بی محلی بکنم سریع متوجه میشه اگه یه ذره اخلاقم عوض بشه و شروع ...

عزیزم قطعا شوهرت دوست داره که اونو دیگه رد کرده رفته ولی باید این حرفهارو از سرش بندازی...

شما خودتم باید دوست داشته باشی..دلت میخواد تا قیامت مقایسه ات کنه؟جایگاهتو بیاره پایین؟خودتو دست کم نگیر...نمیگم دوستش نداشته باش ولی اگر بازم اون حرفارو زد به این شیوه ادبش کن

اتفاقا وقتی این حرفا رو می زنه باید انگیزه پیدا کنی و زندگیتو بسازی و بهش بفهمونی چیزی کم نداری..باش ...

باشه باشگاه دوس دارم ولی به خاطر هزینه اش نمیخوام روی شوهرم فشار بیاد اطلاعاتمم چون حقوق بوده رشتم خیلی بالاتر از شوهرم هست

دلم به هیچی نمیره ن درس نه ورزش وقتی این حرفاشو میزنه

میفهمم سخته عزیزم ولی باید تلاشتو بکنی،از زمانهای کم شروع کن،روزی نیم ساعت وقت برای پیشرفت خودت بذار،بعد بیشترش کن،باور کن نتیجشو میبینی.مهمتر از همسرت،خود شما به باور و اعتماد به تواناییهات میرسی،وقتی از این پیله دربیای و بالهاتو باز کنی،یه پروانه ی قشنگ میشی که شوهرت اونموقع ارزش و منزلت شما رو متوجه میشه.تا به خودت احترام نذاری همسرت هم احترام نمیذاره.

فکر عذاب وجدانو ... هم کلا از  سرت بیرون کن.این حرفا هیچ فایده ای نداره جز اعصاب خوردی تو.

Something good is going to happen
باشه باشگاه دوس دارم ولی به خاطر هزینه اش نمیخوام روی شوهرم فشار بیاد اطلاعاتمم چون حقوق بوده رشتم خ ...

به به خانوم تحصیل کردم ک هستی..ی جوری حرف میزنی فک کردم در حد دبیرستان اینا خوندی..باشگاهم ی جای مناسب برو ..ما مشهد می شینیم ماهی ۵۰ میدم با دستگاه کار میکنم با برنامه غذایی ..پنجاه تومن فک نمیکنم فشار بیاره😆😆

باشه باشگاه دوس دارم ولی به خاطر هزینه اش نمیخوام روی شوهرم فشار بیاد اطلاعاتمم چون حقوق بوده رشتم خ ...

پس تو که اینهمه توانمندی چرا استفاده نکنی عزیزم؟ حیف نیست؟

Something good is going to happen