2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 103 پست
به به خانوم تحصیل کردم ک هستی..ی جوری حرف میزنی فک کردم در حد دبیرستان اینا خوندی..باشگاهم ی جای منا ...

ميشه ادرس باشگاه خوبي كه ميگين بگين يا اسمشو ؟ببخشيد ميپرسم اخه قيمتش خيلي مناسبه نسبت به اينايي كه من شنيدم

حتما استفاده میکنم فردا هم میخوام برم کتاب فروشی خیلی انگیزه بهم دادین

اگر حقوق خوندي چرا نميري سركار يا درستو ادامه نميدي چون ميكي شوهرت بهت تيكه ميندازه كه بيكاري و اون يكي كارمند بود ميگم 

پس همسرت نبايد مانع كارت بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب نظر من هم  حلالیت گرفتن کار درستی نیس از اول اشتباه کردی ک قبولش کردی اونو تهدید کرده بودن شم ...

من نمیدونستم قضیه اینقدر جدی بوده و از تهدیداشون هم خبر نداشتم بعد ازدواج فهمیدم 

شما مقصر هستي كه قبول كردي وليييييي هربلايييييب سرت بياد حقت نيست گلم چرا براي شخصيت خودت ارزش ...

منم همیشه همین حرفو بهش میزنم میگم اگه من هرچی هستم سلیقه خودتم و تو هم حتما در سطح خودم بودی وگرنه واسم نمیومدی  میگه منو خانوادم مجبور کردن 

فاز اونايي كه ميگن ي كاررررييييييي كن از فكر دختره بياد بيرون دقيقاااا چيكااااارررر كنهههههه مثلا وق ...

دقیقا کسی اگه کسی پایبند نباشه هر کاری بکنی درست نمیشه

ب نظر من هم  حلالیت گرفتن کار درستی نیس از اول اشتباه کردی ک قبولش کردی اونو تهدید کرده بودن شم ...

من اگه قبول نمیکردم باخانوادش با اون دختر تا صد سال راضی نمیشدن سطح اون دختره خیلی پایین بود کلا افت داشته واسشون 

منم همیشه همین حرفو بهش میزنم میگم اگه من هرچی هستم سلیقه خودتم و تو هم حتما در سطح خودم بودی وگرنه ...

خب ميگفتي من غل و زنجيري سر سفره عقد به پات نديدم عزيزم 

محكم و قاطع باش گريه نكن موقع جواب دادن خونسرد جواب بده

خب ميگفتي من غل و زنجيري سر سفره عقد به پات نديدم عزيزم  محكم و قاطع باش گريه نكن موقع جواب دا ...

میگم ولی گریه نکنم روزگارمو سیاه میکنه این جوری دلش میسوزه سریع میاد معذرت خواهی میکنه

ميشه ادرس باشگاه خوبي كه ميگين بگين يا اسمشو ؟ببخشيد ميپرسم اخه قيمتش خيلي مناسبه نسبت به ايناي ...

عزیزم باشگاه بهرام سرچارراه ولیعصر ..البته اولش ۲۰ تومن برای بیمه و کارت عضویت می گیره ولی هزینه باشگاه هرماه ۵۰..

میگم ولی گریه نکنم روزگارمو سیاه میکنه این جوری دلش میسوزه سریع میاد معذرت خواهی میکنه

كم كم گريه هات عادي ميشه اينكارو نكن 

محكم باش نقطه ضعف نشون نده

اصلا نبايد بزاري حرف بزنه درموردش 

برو مشاوره