سلام من با شوهرم سنتی ازدواج کردم موقع خواستگاری فهمیدم که با یه دختر دیگه رابطه داره و هم دیگه رو دوست دارن ولی من بازم جواب مثبت دادم الان مشکلات زیادی توی زندگیم دارم فک میکنم آه اون دختره هست شش ماه بعد ازدواج هم فهمیدم که پدر شوهرم ،شوهرم رو خیلی تهدید میکرده از جمله اینکه اگه با من ازدواج نکنه باید بره کارتون خواب بشه و دیگه هیچ کاری به کارش ندارن و کلی تهدیدای دیگه الان 4سال ازدواج کردم البته اینم بگم که من به خاطر اون دختر خیلی اذیت شدم مخصوصا دوران عقد که 24 ساعته با هم در تماس بودن و منم انگار اصلا داخل زندگیش نبودم منم مغرور بودم اصلا بهش پیام نمیدادم خلاصه دوران عقد خوبی نداشتم بعد ازدواج هم تا 3ماه با هم در تماس بودن و تا یکسال هم به صورت خیلی کم و شوهرم تا مدت ها از اون تعریف میکرد برام که اون خوشگل بود کارمند بود قد بلند بود و...موقع دعوا هم همیشه بهم میگه زشته کوتوله و تو رو به اجبار پدر مادرم قبول کردم و بعدشم شروع میکنه به فوش دادن پدر و مادرش به خاطر اینکه مجبورش کردن به ازدواج بامن و بهم میگه تو بیکاره هستی خیلی اذیت میشم با این حرفاش ولی بعد دعوا میگه همه رو الکی گفتم تا تو رو بچزونم وسط دعوا که حلوا خیرات نمیکنن گاهی وقتا فک میکنم باید زنگ بزنم حلالیت بگیرم از اون دختره به نظر شما زنگ بزنم حلایت بگیرم ازش ؟