شما مقصر هستي كه قبول كردي وليييييي هربلايييييب سرت بياد حقت نيست گلم
چرا براي شخصيت خودت ارزش قايل نميشي عزيز دل
اين حرفا يوقتي به همسرت نگي ها مردا عاشق زناي ضعيف نميشن
عزيز شما بعد عقدت فهميدي اين دوتا باهم در ارتباطن بايد خيلي جدي و قاطع صحبت ميكردي و ميگفتي به همسرت كه ديگه مجرد نيست متاهله و حق نداره با اينكاراش بهت بي وفايي و خيانت بكنه
نه كه سكوت كني شما خيلييي مقصري!!!!
حتي از الان به بعدم بهشون بگو شما انتخاب ايشون هستي و شخصيت شما شخصيت همسر شماست اگر ايشون شخصيت شمارو خورد كنه در واقع شخصيت و انتخاب خودشو خورد كرده و در واقع به خودش بي احترامي توهين كرده حتي بگو من توهين به همسر خودمو حتي از جانب همسر خودم نميتونم قبول بكنم چون همسر من شخصيت منه انتخاب من بوده من هيچوقت طاقت شنيدن توهين حتي از جانب همسر خودم به همسر خودم هم ندارم.
سعي كن بري مشاوره عذاب وجدانتم بخاطر اينه كه راحت گذاشتي يك دختر ديگه بياد براي عيش ونوش زندگيش وسط زندگي شما اين دختر استفادشو كرد زخمش و به زندگيت زد رفت سراغ يكي ديگه !!! اينكارش بي جواب نميمونه چون اگر دختر خوبي بود به محضي كه فهميد دوست پسرش يا بقول شما عشقش با يك تهديد باباش ازدواج كرده و اونو يادش رفته سريع ميرفت پي زندگيش نه كه واسته و به يك هم جنس خودش خيانت كنه و كاري كنه آهش بگيرتش همچين آدمي ارزش حلاليت گرفتن نه تنها نداره
بلكه اونه كه بايد از شما حلاليت بطلبه
همسرتون بايد از شما حلاليت بطلبه
مادر پدر همسرتون بايد از شما حلاليت بطلبه
شما تو اين زمينه طلبكاريد نه بدهكار گلم
شخصيتتو قوي كن ضعيف نباش نذار همسرت با اين حرفاش تو رو ضعيف كنه اعتماد بنفستو بگيره
شما هرچي هستي انتخاب ايشوني بچه نبوده بزرور بنشونش پاي سفره عقد
از اين به بعد حرفي زدن با اعتماد بنفس كامل و قاطع نه با دعوا بگو من زيبا هستم من هميني كه هستم و خودم و دوست دارم زيبايي نسبيه هيچ ادمي شبيه هيچ كس ديگه اي نيست
من هرچي هستم انتخاب شما هستم
از نظر خودم زيباترين دختر جهانم از طرفي اخلاق زيبايي دارم متعهد و وفادار به همسرم هستم هيچوقت زير پاي حرفاي عقدم نميزنم !!!!! و هيچوقت نه تو مجردي نه الان كه متاهلم به خودم اجازه نميدم كه به يك زن متاهل و هم جنسم يا همسرم خيانت كنم و بنظرم كاري كه يك زن مجرد با خيانت به يك زن متاهل انجام ميده از زشت ترين و منفورترين اخلاقياتي كه اون دختر ممكنه داشته باشه و باطنشو خيلييي زشت و منفور ميكنه و من خوشحالم كه باطن بسياااااااااررررررر زيبايي دارم وخواهش ميكنم شما هم باطن زيباي منو با باطن زشت يك ادم منفور مقايسه نكنين
اينو بگو همسرت خودش تا ته ماجرا ميفهمه چي ميخواي بگي.
به خودت ايمان داشته باش دختر خوب