2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

1039 بازدید | 103 پست

سلام من با شوهرم سنتی ازدواج کردم موقع خواستگاری فهمیدم که با یه دختر دیگه رابطه داره و هم دیگه رو دوست دارن ولی من بازم جواب مثبت دادم الان مشکلات زیادی  توی زندگیم دارم فک میکنم آه اون دختره هست شش ماه بعد ازدواج هم فهمیدم که پدر شوهرم ،شوهرم رو خیلی تهدید میکرده از جمله اینکه اگه با من ازدواج نکنه باید بره کارتون خواب بشه و دیگه هیچ کاری به کارش ندارن و کلی تهدیدای دیگه الان 4سال ازدواج کردم البته اینم بگم که من به خاطر اون دختر خیلی اذیت شدم مخصوصا دوران عقد که 24 ساعته با هم در تماس بودن و منم انگار اصلا داخل زندگیش نبودم منم مغرور بودم اصلا بهش پیام نمیدادم خلاصه دوران عقد خوبی نداشتم بعد  ازدواج هم تا 3ماه با هم در تماس بودن و تا یکسال هم به صورت خیلی کم و شوهرم تا مدت ها از اون تعریف میکرد برام که اون خوشگل بود کارمند بود قد بلند بود و...موقع دعوا هم همیشه بهم میگه زشته کوتوله و تو رو به اجبار پدر مادرم قبول کردم و بعدشم شروع میکنه به فوش دادن پدر و مادرش به خاطر اینکه مجبورش کردن به ازدواج بامن و بهم میگه تو بیکاره هستی خیلی اذیت میشم با این حرفاش ولی بعد دعوا میگه همه رو الکی گفتم تا تو رو بچزونم وسط دعوا که حلوا خیرات نمیکنن گاهی وقتا فک میکنم باید زنگ بزنم حلالیت بگیرم از اون دختره به نظر شما زنگ بزنم حلایت بگیرم ازش ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حلالیت بگیری،،؟؟؟باید ب خونش تشنه باشی دختره عوضیو..با اینکه فهمید شوهر تو زن داره و باهاش ادامه داد ...

تقصیری نداشت خیلی دوست داشت شوهرمو منم چون از اول  میدونستم برای همین سکوت کرده بودم

نه اصلا، شما که طرف حساب اون دختر نبودی و نیستی،

شما باید با همسرت صحبت کنی،باید بگی ناراحتی که هربار این حرفارو میزنه،و بگی زندگی اینجوری نیست که برگرده بخاطر یکی دیگه ،شخصیت و زیبایی و زندگی شما رو زیر سوال ببره،شما هم زیبایی،شما هم شرایط خودتو داری،معامله نیست که،

زنگ زدن به اون خانم ضرورت که نداره هیچ،بدتر پاشو به زندگیت باز میکنه،

برو پیش مشاور،اعتماد به نفستو ببر بالا،و حتما با همسرت صحبت کن

Something good is going to happen

میدونستی و زنش شدی اشتباه کردی ...ماها میخواستنمون وضع زندگیم اینه...شما میدونستی نمیخوادت اشتب کردی 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

تو چرا باید حلالییت بطلبی تو مهره سوخته ای    اگه فک میکنی با حلالییت شوهرت درست میشه گمون نمیکنم فکرو ذکره شوهرت جایی دیگست   کار از ریشه خرابه

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔